Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Protest w mozambiku
~Velture • Wczoraj 15:51
Cytat:

Mozambik 04NOV24. Zamieszki ludności w pomieszczeniach. Armia strzela, żeby zabijać. Rząd odciął media społecznościowe, nie chcą, aby świat się o tym dowiedział. Pomóż mi sprawić, by stał się wirusowy. Również VODAFONE, odciął internet, aby pomóc rządowi, co za samolubna firma. SPRAW, BY STAŁ SIĘ WIRUSOWY

Chujowy termin sobie wybrali jak świat patrzy na usa i ma wyjebane na kraj 4go świata w afryce.

No ale zobaczcie - czyli murzyn potrafi spokojnie protestować bez wszczynania zamieszek. Wystarczy, że karą jest kulka. Od razu kurwa mać jak magia jakaś. Świadomośc konsekwencji czynów skutecznie zniechęca.

Cytat:

Maputo (MOZAMBIK). Cały kraj strajkuje od 2 tygodni przeciwko skorumpowanemu rządowi. Wycinają media społecznościowe, proszę, spraw, aby były wirusowe. Numer katalogowy: 04NOV24

Cytat:

Lekarze maszerujący w Mozambiku (05.24.1). Lud wybrał Venancio Mondlane'a i domaga się, by władze go zaakceptowały, obalając skorumpowany rząd. Rząd odciął wszystkie media społecznościowe, proszę... SPRAW, ABY TO BYŁO WIRUSOWE

Cytat:

Mozambik na ulicach przeciwko skorumpowanemu rządowi.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Insaner Wczoraj 19:35 4
Velture napisał/a:

Chujowy termin sobie wybrali jak świat patrzy na usa i ma wyjebane na kraj 4go świata w afryce.
No ale zobaczcie - czyli murzyn potrafi spokojnie protestować bez wszczynania zamieszek. Wystarczy, że karą jest kulka. Od razu kurwa mać jak magia jakaś. Świadomośc konsekwencji czynów skutecznie zniechęca.

Bo część "aktywistów" nie jest w stanie zrozumieć, że ludzie w różnych rejonach świata są naprawdę na różnych poziomach rozwoju czy samoświadomości i to co jest uznawane za odstraszającą karę w kraju A niekoniecznie musi działać w kraju B.

W kraju wysokorozwiniętym sam wyrok skazujący (nawet bez więzienia) dla wielu będzie solidnym straszakiem, bo będzie problem z pracą i zaświadczeniem o niekaralności. Poza tym wielu pracodawców coś takiego zniechęci już na etapie rekrutacji. No, a bez legalnego źródła dochodu ciężko się żyje. Są kraje w których sam ostracyzm społeczny (głównie azjatyckie kraje) jest taką hańbą, że więzienie nie jest potrzebne bo po upublicznieniu danych osobowych ktoś zostanie przez społeczeństwo zepchnięty na margines i się w tym nie odnajdzie. W jeszcze innym kraju karą będzie więzienie i nie fakt trudnych warunków, ale właśnie pozbawienia wolności - prawa do życia za kratami, normalnego funkcjonowania .

Na drugim biegunie są kraje w których coś takiego jak umowy o pracę nie istnieją, dzieci się robi 15cioro bo i tak połowa umrze zanim dorośnie, korupcja i oszustwa są na porządku dziennym - tutaj wymienione w poprzednim akapicie kary nie odniosą absolutnie żadnego skutku, bo nikogo nie dotkną. W takich krajach przy prostych ludziach odstraszające mogą być kary cielesne, czy nawet odstrzelenie przez wojsko.

Fajnym przykładem tego jak szkodliwe jest przenoszenie standardów z krajów "cywilizowanych" na kraje 3go świata jest obalanie dyktatorów. Owszem, ci ludzie są z naszego punktu widzenia źli, ale brutalną ręką trzymali za mordy ludzi w swoim kraju i potrafili pilnować porządku. Po obaleniu dyktatury w takich krajach pojawił się ogrom organizacji terrorystycznych, przestępczość zaczęła szybować do góry, a zwykli ludzie nie mają tam życia. Chaos i wojna domowa.

Dlatego nie ma co przeżywać - niewiele wiem akurat o Mozambiku, ale widocznie tam jeśli dochodzi do zamieszek to tłumią je ostrą amunicją dzięki czemu jeszcze nie płoną im miasta, tak jak w USA gdzie BLM demolowało całe dzielnice i okradało sklepy, albo nie zabijają się na ulicach jak w Szwecji bo wiedzą, że w porównaniu z krajami z których pochodza w stanach prawo jest takie, że są bezkarni, a jak trafią do więzienia to i tak będą żyli jak w darmowym luksusowym hotelu w porównaniu z tym co mieliby w kraju swojego pochodzenia.
Zgłoś
JebacPis100procent Wczoraj 19:53
Jebał ich tam pies tych czarnuchów, niech się wybijają w pizdu.
Zgłoś
Sztruks Wczoraj 20:23
@Analinator: mnie bo 12 lecę do Afryki niedaleko tego miejsca
Zgłoś
eliveruss Wczoraj 20:30
Zgłoś
rowokop Wczoraj 20:39
im więcej czarnego śmiecia padnie trupem w obrębie kontynentu afrykańskiego tym bezpieczniej dla nas
Zgłoś
Wacław Wczoraj 20:53
anubis90 napisał/a:

Oby wygrał Donald Trump.
Chciałbym wtedy zobaczyć minę tego żebraka Zełenskiego, gdy zrozumie, że z tą chwilą skończy się pomoc dla jego Upadliny 😀

Też jestem za Trampem bo to oznaczało by najazd ruskich na polaczków

[ Dodano 2024-11-05, 20:57 ]
VladolfPutler napisał/a:

Jeszcze trochę i będziesz musiał w tej piwnicy zamieszkać bo ugoszczą u Ciebie przybysze z tego mozambiku ale co tam, no nie? Ważne że telewizorek będzie, no chyba że go opierdolą w lombardzie razem z Tobą 🤣

Wygra kalala to będzie atom na polske wygra tramp to ruskie zajmą wschodnią polske dużą część, murzyny tu już nie przyjdą bo wiedzą to
Zgłoś
420710247365 Wczoraj 21:10
Nie widać żeby ktoś do nich strzelał. Jedynie pociski z gazem były rzucane z samochodu ale też tak po murzyńsku, leniwie byle jak i niechlujnie. Bym się zdziwił gdyby kogoś trafili.
Nic się tu nie dzieje, proszę się rozejść.
Zgłoś
JebacPiSForever Wczoraj 21:26
Powinni strajkować tylko jak zaczyna się nocka. Ostatnimi do odjebiania zostaną Ci co mają tylko jedno oko są szczerbaci i gównem wysmarowali swoje przeszczepy. Ciężej będzie przycelować w taki pojedyńczy biały punkt.
Zgłoś
vexart Wczoraj 22:01
Przecież u nas rząd też jest skorumpowany.
Zgłoś
Walutak Wczoraj 22:18
Byłem w Maputo 3 razy i takiej chujni jak te filmiki to nie widziałem
Zgłoś
Analinator Wczoraj 23:30
Sztruks napisał/a:

@: mnie bo 12 lecę do Afryki niedaleko tego miejsca

No to powodzenia 🙂
Oby żaden murzyn Ci nie polepszył możliwości wydalania stolca.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów