Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Protest w mozambiku
~Velture • Dzisiaj 15:51
Cytat:

Mozambik 04NOV24. Zamieszki ludności w pomieszczeniach. Armia strzela, żeby zabijać. Rząd odciął media społecznościowe, nie chcą, aby świat się o tym dowiedział. Pomóż mi sprawić, by stał się wirusowy. Również VODAFONE, odciął internet, aby pomóc rządowi, co za samolubna firma. SPRAW, BY STAŁ SIĘ WIRUSOWY

Chujowy termin sobie wybrali jak świat patrzy na usa i ma wyjebane na kraj 4go świata w afryce.

No ale zobaczcie - czyli murzyn potrafi spokojnie protestować bez wszczynania zamieszek. Wystarczy, że karą jest kulka. Od razu kurwa mać jak magia jakaś. Świadomośc konsekwencji czynów skutecznie zniechęca.

Cytat:

Maputo (MOZAMBIK). Cały kraj strajkuje od 2 tygodni przeciwko skorumpowanemu rządowi. Wycinają media społecznościowe, proszę, spraw, aby były wirusowe. Numer katalogowy: 04NOV24

Cytat:

Lekarze maszerujący w Mozambiku (05.24.1). Lud wybrał Venancio Mondlane'a i domaga się, by władze go zaakceptowały, obalając skorumpowany rząd. Rząd odciął wszystkie media społecznościowe, proszę... SPRAW, ABY TO BYŁO WIRUSOWE

Cytat:

Mozambik na ulicach przeciwko skorumpowanemu rządowi.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Wacław Dzisiaj 16:12 1
12 browarów i idę do piwnicy na noc, telewizor jest 22.30 polsat nius i wybory w USA do rana, co mnie jakiś mozambik obchodzi, wie tylko ze jaś fasola coś tam odjebał
Zgłoś
relike Dzisiaj 16:29 1
Przecie kałach z flagi Mozambiku rozwiązuje trudne sprawy.
Kopaczka zakopie truchla.
Problem solved.
Zgłoś
Prosty Dzisiaj 16:50 2
Protesty na ulicach: Unga bunga dunga bunga dunga!!!! Bumdunga bam bam dungo du.

Jebać ich

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
MalyjohC Dzisiaj 17:22 4
Nic tu nie widac! Gufno jak kuj do pieca z tym
Zgłoś
banerr Dzisiaj 17:37 5
Chuj z czarnuchami. Im więcej ich rozwalą tym mniej przypłynie do Europy.
Zgłoś
psyhepl Dzisiaj 17:44 1
Mam w dupie ich szambo!
Zgłoś
n1ck.ee Dzisiaj 17:57 1
Przy tak dużym zagęszczeniu zanieczyszczeń aż prosi się wypalanie napalmem, świat by odetchną z ulgą.
Zgłoś
Siriuz Dzisiaj 18:08
W Europie też będą klaskać, tylko z radości, że rząd zajął się podłymi antyszczepionkowcami, płaskoziemcami i spiskowcami

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Mors_Nigra Dzisiaj 18:36 1
Ja tam im życzę jak najlepiej, nie nienawidzę ludzi za to, że są innej rasy a tym bardziej, że mają inny odcień. Tym co są u siebie w domu, oby wiodło się jak najlepiej. Tych z Europy (też nie wszystkich, są i tacy co się zaadoptowali) zebrać i wywieźć na Madagaskar. Razem z Żymianami i turbanami.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
TheCringiestFoe Dzisiaj 18:48
banerr napisał/a:

Chuj z czarnuchami. Im więcej ich rozwalą tym mniej przypłynie do Europy.

tyle, ze takie zamieszki moga spowodowac przyplyw tychze osobnikow do europy

~
ale smiesznie przetlumaczylo, niech filmiki zawirusuja media

Nieznajomość prawa boli, ale nieznajomość luk prawnych boli jeszcze bardziej
Zgłoś
anubis90 Dzisiaj 19:05 6
Wacław napisał/a:

12 browarów i idę do piwnicy na noc, telewizor jest 22.30 polsat nius i wybory w USA do rana, co mnie jakiś mozambik obchodzi, wie tylko ze jaś fasola coś tam odjebał

Oby wygrał Donald Trump.
Chciałbym wtedy zobaczyć minę tego żebraka Zełenskiego, gdy zrozumie, że z tą chwilą skończy się pomoc dla jego Upadliny 😀
Zgłoś
Duczki1234 Dzisiaj 19:21
Sugeruje próby nuklearne w tamtym regionie w celu rozwiązania problemów społecznych
Zgłoś
VladolfPutler Dzisiaj 19:29
Wacław napisał/a:

Jeszcze trochę i będziesz musiał w tej piwnicy zamieszkać bo ugoszczą u Ciebie przybysze z tego mozambiku ale co tam, no nie? Ważne że telewizorek będzie, no chyba że go opierdolą w lombardzie razem z Tobą 🤣
Zgłoś
Analinator Dzisiaj 19:35
A kogo kurwa obchodzi jakiś mozambik 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów