📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czasem nie wierzę w to co robią te protestujące zjeby. Oni są gorsi od zwierząt. Co tam od zwierząt, oni są gorsi nawet od murzynów
Szczur007 napisał/a:
Czasem nie wierzę w to co robią te protestujące zjeby. Oni są gorsi od zwierząt. Co tam od zwierząt, oni są gorsi nawet od murzynów
Coś ty się na tych KODziarzy tak uwziął
dowiedzieli się że "chorzy psychicznie" to tylko synonim dziennikarski na wybuchowych wyznawców pewnej religii...
Czemu regułą jest to, że im większy zjeb i popierdoleniec - tym bardziej głośny i agresywny?
Jak patrze na to co sie dzieje w Europie, to sobie czasem tak mysle, ze Hitler mial dobry plan tylko realizacja do dupy...
samon napisał/a:
Czemu regułą jest to, że im większy zjeb i popierdoleniec - tym bardziej głośny i agresywny?
Nigdy nie słyszałeś, że kiedy brak argumentów, używa się argumentu siły?
ganji napisał/a:
Sadistic mnie zniszczył Czekałem kiedy zacznie srać...
Ja liczyłem, że jednak znajdzie się jeden prawy człek, który kopnie to dupsko.
Galin napisał/a:
Jak patrze na to co sie dzieje w Europie, to sobie czasem tak mysle, ze Hitler mial dobry plan tylko realizacja do dupy...
Za dużo amfetaminy i zwariował. Zaczął walczyć ze wszystkimi na raz niepotrzebnie. Nie potrzebnie zaatakował ZSRR oczywiście już na dniach Stalin sam miał zaatakować ale gówno by zrobił Defensywnie Wermacht zdarł by z nich skórę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów