18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2020-02-09, 11:20 34
Podoba mi się ta demokracja na zachodzie co u nas jej nie ma. U nas pizdy idą protestować i żaden policjant im nie przypierdoli...
Zgłoś
TerrorDrone 2020-02-09, 16:30 4
U nas tylko ci w cywilu walą przechodniów na pizdę podczas marszu niepodległości ;p
Od 17 sekundy.

Zgłoś
Juzwa 2020-02-09, 17:38
To filmował jakiś Hindus, bo w poziomie.
Zgłoś
Getos 2020-02-09, 21:00 5
2011 Rządy PeŁo...
UE coś się wtedy nie przypierdalało
Zgłoś
robsonx79 2020-02-09, 21:03 1
Tak tak, u nas pełna demokracja, szczególnie jak jesteś "swój".
Zgłoś
Getos 2020-02-09, 21:05 4
TerrorDrone napisał/a:

U nas tylko ci w cywilu walą przechodniów na pizdę podczas marszu niepodległości ;p
Od 17 sekundy.

2011 Rządy PeŁo...
UE coś się wtedy nie przypierdalało
Zgłoś
uFo125 2020-02-09, 22:37
Postępowa Francja??
Zgłoś
edmund 2020-02-09, 23:59 1
TerrorDrone napisał/a:

Od 17 sekundy.

i ten skurwiel pies, pomyśleć , niemal nie poniósł zadnych konsekwencji za swoje czyny
Zgłoś
mystery0987 2020-02-10, 2:49 1
Wiem źe jesteście pustkami i to co napiszę do was nie dotrze i mało z tego zrozumiecie ale i tak nie mam nic innego teraz do roboty.
A mianowicie we Francji władcy mają bunt niewolników a dlaczego to każdy wie.
U nas jest względny spokój bo władcy sami wyciągają homosiow spod ziemi żebyście glaby nie myśleli o istotnych sprawach typu : postępujące zubarzanie narodu na rzecz, no własnie kogo to każdy powinien wiedzieć.
Gdybyście upomnieli się o swoje to dostali byście w pizde od gestapo z za między.
Pozdrawiam
Zgłoś
arekkomp 2020-02-10, 9:44 1
~Velturek napisał/a:

Podoba mi się ta demokracja na zachodzie co u nas jej nie ma. U nas pizdy idą protestować i żaden policjant im nie przypierdoli...

To nie o demokrację chodzi tylko o kulturę protestujących.
Wiem, że wielu to się nie spodoba, bo lubią pluć na swoich ale tam sposób protestowania w wielu przypadkach jest taki jak i świętowania np. w sylwestra - rozpierdolić i spalić co się da, samochody, przystanki, szyby, a co się nie da to ukraść.
I wiem, że u nas też są takie manifestacje, na których policja MUSI przypierdolić paru ludziom pałami - ale większość, nawet tych z LGBTRTVAGD jest ogólnie normalnych, spokojnych.
Ten kraj, i ci ludzie, mimo wielu wad przetrwali już wiele rzeczy, i jakoś kurwa musimy sobie radzić. I jak widać, radzimy sobie lepiej niż wiele innych narodów.
Zgłoś
Seba43 2020-02-10, 13:37
Velturek napisał/a:

Walczą o swoje i to jest złe? Policja powinna sie wstydzic
Zgłoś
Czerstwy 2020-02-10, 15:04 1
~Velturek napisał/a:

Piękna sprawa takie napierdalanko przez Policje swoich rodaków, prawda? Zaprogramowane robociki, które służą za jakieś drobne ochłapy, by gdy przyjdzie co do być wykorzystanym i walczyć przeciwko swoim i ich prawom, czyli również swoim prawom, czyli również przeciw sobie. W pełni normalne. Następnie porównujesz tęczowowłose pizdy bezcelowo drące jape o swoje lewackie przywileje i parytety, do ludzi którzy chcą walczyć o swoje. Dla Ciebie Ci z filmiku powyżej zasługują tylko i wyłącznie na wpierdol, a w codziennym życiu mają tylko wypinać dupsko i dać sie ruchać? Twój ojciec musiał być zomowcem, mały postubecki kaszojadzie podpięty pod system.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem