📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sięgał po coś z ziemi, w moim odczuciu dobrze że dostał z kulki bo ze strony policji wyglądałoby to na kamień.
Wczoraj pewna ministra we Francji powiedziała że jej obywatele sa zaniepokojeni cytuje " Sytuacja w Polsce". Teraz juz wiem dlaczego sa te protesty, w obronie konstytucji i wolnych sądów w Polsce. Takiej obłudy i zakłamania nie osiagneło nawet PO z PiS razem wziete!
A mógł zabić
poligon6 napisał/a:
POPIS już dawno osiągnął swoje cele,skutecznie wszystkich skłócił co skutkuje osłabieniem państwa a im gwarantuje rzadzenie przez kolejne 10 latWczoraj pewna ministra we Francji powiedziała że jej obywatele sa zaniepokojeni cytuje " Sytuacja w Polsce". Teraz juz wiem dlaczego sa te protesty, w obronie konstytucji i wolnych sądów w Polsce. Takiej obłudy i zakłamania nie osiagneło nawet PO z PiS razem wziete!
@up skłócił tak ale następne wybory mają przegrane. W życiu nie byłem niczego bardziej pewien.
Zawsze można zyć nadzieją. Pytaniem nie jest czy przegra czy wygra, tylko czy bedzie miał wiekszość czy bedzie musiał lizac jaja kukizowi15 w koalicji
Abraxus napisał/a:
@up skłócił tak ale następne wybory mają przegrane. W życiu nie byłem niczego bardziej pewien.
twój jeden głos na po nic nie da.musisz zawołać wszystkich ze swojego slumsu co jeszcze nie sprzedali dowodu za butelkę wina.ale i tak może być mało.
jbone napisał/a:
twój jeden głos na po nic nie da.musisz zawołać wszystkich ze swojego slumsu co jeszcze nie sprzedali dowodu za butelkę wina.ale i tak może być mało.
O ile mnie pamięć nie myli to wasz pis kupił patoli za pińcet złoty.
Jest to stary materiał, z 20 lis.
Koleś ma jaja żeby wyjść na ulice i protestować przeciwko rządowi który wali ich w dupsko a wy kurwa pochwalacie jebanego żandarma który cudem oka mu nie wyjebał?? Sami siedzicie przed jebanymi kompami i komentujecie sytuację we Francji a u siebie na podwórku jesteście okradani na wszelkie możliwe sposoby. Francuzi już wywalczyli minimum 100 euro na miesiąc podwyżkę, że nie wspomnę o zatrzymaniu podwyżek paliwa. Czego dokonaliscie się pytam ostatnio, że tak wam przeszkadza strajkujacy Francuz? Ciągle słyszę pierdolenie o zachodzie a przeciętnego człowieka z zachodu chuj obchodzi sytuacja w Polsce. Wolą zająć się swoimi sprawami i o coś walczyć niż lajkowac co im wkleją na ścianę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów