myślałem, że jest jeszcze coś takiego, jak antykoncepcja, ale podoba mi się jej tok rozumowania
Co ma do tego antykoncepcja? Chroni przed wadami rozwojowymi?
Aborcji w Polsce wykonywało się i tak bardzo mało, chyba dosłownie promil kobiet byłby w stanie zdecydować się na usunięcie ciąży, a więc nie wiem po chuj robić awanturę na cały kraj. Afera nadmuchana toćka w toćkę jak te jazdy z kodem i rzekomym brakiem demokracji.
OK 1000 ciąż było przerywnaych z powodu czy to dużo niby nie ale to jednak 1000 dramatów dla rodziców. Poza tym ugrupowania pro life chcą też wprowadzić zakaz aborcji dzieci poczetych w wyniku gwałtów co jest mega słabe.
W całej sytuacji chodzi o możliwość wyboru, jak matka chce urodzić chore dziecko to spoko gratuluję odwagi i nie mam nic do tego ale są kobiety których perspektywa patrzenia jak umiera twoje nagrodzone dziecko jest ponad ich siły i też powinny mieć wybór przerwać taką ciążę
Wszytkim tym co hejtuja te protesty życzę aby wasze siostry, żony córki urodziły śmiertelnie chore dziecko które umrze w cierpieniu niedługo po porodzie
Większość dzieci zabijanych z powodu wad miało zespół Downa i tym podobne choroby z którymi można żyć.
OK 1000 ciąż było przerywnaych z powodu czy to dużo niby nie ale to jednak 1000 dramatów dla rodziców. Poza tym ugrupowania pro life chcą też wprowadzić zakaz aborcji dzieci poczetych w wyniku gwałtów co jest mega słabe.
W całej sytuacji chodzi o możliwość wyboru, jak matka chce urodzić chore dziecko to spoko gratuluję odwagi i nie mam nic do tego ale są kobiety których perspektywa patrzenia jak umiera twoje nagrodzone dziecko jest ponad ich siły i też powinny mieć wybór przerwać taką ciążę
Jedyną sensowną przesłanką jest ratowanie życia matki jeżeli inne metody ratowania obu żyć się wyczerpały. Nic poza tym.
Poza tym aborcja powinna być na ŻYCZENIE kobiety do końca 12 tygodnia ciąży. Ewentualnie ze względów SPOŁECZNYCH.
Legalna aborcja jest w całej UE i większości krajów świata.
Większość dzieci zabijanych z powodu wad miało zespół Downa i tym podobne choroby z którymi można żyć.
Życie dla samego życia nie jest najcenniejsze. Człowiek powinien w miarę możliwości ograniczać rodzenie dzieci z nieuleczalnymi chorobami, czyli nie pozwalać na takie porody. Dla dobra tych dzieci i dla dobra osób, które potem będą się nimi zajmować.
Napis na tabliczce został zmodyfikowany przez IDIOTÓW, a anal to gówno dla zboczeńców.
Poza tym aborcja powinna być na ŻYCZENIE kobiety do końca 12 tygodnia ciąży. Ewentualnie ze względów SPOŁECZNYCH.
Legalna aborcja jest w całej UE i większości krajów świata.
Życie dla samego życia nie jest najcenniejsze. Człowiek powinien w miarę możliwości ograniczać rodzenie dzieci z nieuleczalnymi chorobami, czyli nie pozwalać na takie porody. Dla dobra tych dzieci i dla dobra osób, które potem będą się nimi zajmować.
PIS potrzebuje bezmózgów bo to ich elektorat dlatego zakazują aborcji
Wcale nie większość bo ok 36% aborcji było przez zespół downa.
Poza tym to chyba dobrze ze "chujowe" geny nie są przekazywane i nie tworzymy kolejnych pokoleń coraz słabszych ludzi
Wcale nie większość bo ok 36% aborcji było przez zespół downa.
Poza tym to chyba dobrze ze "chujowe" geny nie są przekazywane i nie tworzymy kolejnych pokoleń coraz słabszych ludzi
Osoby z zespołem downa i tak umierają dość szybko i raczej nie zakładają rodzin/rodzą dzieci a dodatkowo osoba z downem to nie osoba obłożnie chora. To pech rodziców i brak raczej brania odpowiedzialności za trudniejsze życie. Natomiast według mnie gorsze geny to osoby np. wpadające łatwo w uzależnienia czy choroby psychiczne. Może lepiej aborcje wprowadzić dla takich osób? To one bardziej szkodzą niż osoba z downem, biorąc pod uwagę rozmnażanie gatunku? Przekazują wadliwe geny, które często ukrywają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów