ale niewiasty róbcie lewatywę mam dość kutasa w guwnie. a później do buzi to nie
Przyzwyczaisz się do tego smaku
Napis na tabliczce został przez IDIOTÓW, a anal to gówno dla zboczeńców.
Poza tym aborcja powinna być na ŻYCZENIE kobiety do końca 12 tygodnia ciąży. Ewentualnie ze względów SPOŁECZNYCH.
Legalna aborcja jest w całej UE i większości krajów świata.
Życie dla samego życia nie jest najcenniejsze. Człowiek powinien w miarę możliwości ograniczać rodzenie dzieci z nieuleczalnymi chorobami, czyli nie pozwalać na takie porody. Dla dobra tych dzieci i dla dobra osób, które potem będą się nimi zajmować.
Adolf Hitler ba pewno by ciebie pokochał. Pierdolisz jak prawdziwy esesmani.
Wszytkim tym co hejtuja te protesty życzę aby wasze siostry, żony córki urodziły śmiertelnie chore dziecko które umrze w cierpieniu niedługo po porodzie
a ja tobie życzę, żeby ci baba bez twojej wiedzy dzieciaka wyskrobała, bo przecież mogła a facet i tak by go nie chciał
Konstytucja konstytucja
Masz rację bo jestem niebinarnym krzesłem
Jesteś katościerą. Nie pozdrawiam
Pobazgrane kościoły i jedyne okrzyki to jebac pis, jebać kaczyńskiego i rodzine jego, jarek co ty kurwo, zdychaj kurwo...
Ja pierdole, serio, przy ich poziomie rynsztok wydaje się lazurowym wybrzeżem. Czekam aż zabiją jakiegoś Bogu ducha winnego księdza ale i wtedy tvn nie będzie widział problemu.
Pamiętam sytuacje na Legii kiedy zmarł jeden znany kibic? i kibice poprosili o ogłoszenie podczas najbliższego meczu minuty ciszy za zmarłego, ITI oczywiście się niezgodził.
Jak na ironie jakiś czas później zmarło się jednemu z dyrektorów ITI i kiedy ma meczu spiker ogłosił minute ciszy to kibice zaskandowali "jeszcze jeden". Pamiętam tą kryje - w tvn-ie o tym tydzień pierdolili że zwierzęta, że nie ludzie, że prymitywy.
Ta sytuacja pokzuje na jakim etapie rozwoju są pospolite kibole a na jakim lewicujące feminazistki. Niebo a ziemia.
Większości tych kobiet co protestują ciąża nie grozi bo sa to stare raszple, którym że względu na wiek ciąża nie grozi i młode pasztety których nawet użytkownicy tego portalu by nie tykali...
I Margot też w ciążę nie zajdzie
Musisz byc strasznie brzydka, zakompleksiona, niespelniona i niedoruchana raszpla, ze tak gadasz.
Dziesiatki moich znajomych, ktore nie sa takie jak przez Ciebie opisane byly na protestach.
Wiec do garow wypierdalaj. No chyba ze nie jestes gruba brzydka to daj fotke.
Pozdro
.
.
.
.
Gdzie znajdę żarty o martwych płodach? Znowu się to zrobi bardzo na czasie
Dziesiatki moich znajomych, ktore nie sa takie jak przez Ciebie opisane byly na protestach.
nie ma to jak się chwalić znajomymi o IQ cegły Gratulacje.
kobiety, a wraz z nimi 3/4 narodu, dostało szału
Ile? 3/4 ? Raczej max 10% Reszta ma wyjebane na te wasze walki plemienne - komuchy vs komuchy.
Ludzie chcą normalnie żyć a nie słuchać pod oknem jak plebs dre mordy albo blokuje ulice.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów