Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blondynkom.
Nauczmy się się koncówków, a będziemy mieć piątków jak mrówków,
Nauczmy się się koncówków, a będziemy mieć piątków jak mrówków,
i co sie czepiasz, on do szkoły miał pod górkę.
i co sie czepiasz, on do szkoły miał pod górkę.
Pomyśl o tych co wracając ze szkoły mieli pod górkę
Co nie zmienia faktu że idiotka pomyliła taser z bronią ostrą. W dodatku jest blondynkom.
idiotka jest blondynkom
To ja tylko naświetlę kim był ten 'niewinny' czarnuch (Daunte Wright), którego odstrzeliła bohaterka:
Poszukiwany listem gończym pod oskarżeniem próby uduszenia oraz rabunku z bronią w ręku,
20-letni, czarnoskóry mężczyzna, został śmiertelnie postrzelony przez funkcjonariuszkę policji Kimberly Potter podczas próby zatrzymania za zaległy nakaz aresztowania w Brooklyn Center w Minnesocie.
Po krótkiej walce z oficerami Wright został postrzelony z bliskiej odległości. Następnie odjechał na niewielką odległość, ale jego pojazd zderzył się z innym i uderzył w betonową barierę. Funkcjonariusze wyciągnęli Wrighta z samochodu i przeprowadzili resuscytację krążeniowo-oddechową, ale ten zmarł na miejscu
Żródła:
foxnews.com/us/daunte-wright-had-outstanding-warrant-for-attempted-agg...
en.wikipedia.org/wiki/Killing_of_Daunte_Wright
Policjantka medal powinna dostać, za odstrzelenie zbira w brawurowej akcji, a nie proces...
jego pojazd zderzył się z innym i uderzył
Należy podkreślić rasistowski pojazd
build by white for white
Widzę, że tu już niektóre pojeby próbują uskuteczniać winę policjantki.
To ja tylko naświetlę kim był ten 'niewinny' czarnuch (Daunte Wright), którego odstrzeliła bohaterka:
Poszukiwany listem gończym pod oskarżeniem próby uduszenia oraz rabunku z bronią w ręku,
20-letni, czarnoskóry mężczyzna, został śmiertelnie postrzelony przez funkcjonariuszkę policji Kimberly Potter podczas próby zatrzymania za zaległy nakaz aresztowania w Brooklyn Center w Minnesocie.
Po krótkiej walce z oficerami Wright został postrzelony z bliskiej odległości. Następnie odjechał na niewielką odległość, ale jego pojazd zderzył się z innym i uderzył w betonową barierę. Funkcjonariusze wyciągnęli Wrighta z samochodu i przeprowadzili resuscytację krążeniowo-oddechową, ale ten zmarł na miejscu
Żródła:
Policjantka medal powinna dostać, za odstrzelenie zbira w brawurowej akcji, a nie proces...
Co jak co ale akurat tego powinniśmy nauczyć się od dindów bo inaczej nas "sejm" zamorduje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów