Mogą nawet i nieboszczyków, byle ubić tylu kacapów ilu się da
Mogą nawet i nieboszczyków, byle ubić tylu kacapów ilu się da
Nieboszczyków to będą używać jako mięsa armatniego jak braknie pocisków.
Oczywiście u nas MON teraz opłaca zapewne media pokazując, że 99,999% Polaków pobiera pobór do wojska i w razie konfliktu zostanie chronić swojej ukochanej ojczyzny. W rzeczywistości to z 80% Polaków będzie chciało spierdolić z tego padołu, a pierwsi zrobią to zagrzewający do wojny politycy wraz z rodzinami
W najlepszym razie tak skończy znakomita większość "bohaterskich weteranów". Oczywiście po wojnie na żadne świadczenia pozwalające godnie żyć nie będą mogli liczyć, dostaną medal i zostaną zapomnieni. Niepełnosprawni wpadną w bezrobocie, alkoholizm, wylądują na ulicy i skończą jako żule. To jest jedyna przyszłość jaką oferuje wojsko w sytuacji wojny i to w każdym kraju.
Oczywiście u nas MON teraz opłaca zapewne media pokazując, że 99,999% Polaków pobiera pobór do wojska i w razie konfliktu zostanie chronić swojej ukochanej ojczyzny. W rzeczywistości to z 80% Polaków będzie chciało spierdolić z tego padołu, a pierwsi zrobią to zagrzewający do wojny politycy wraz z rodzinami
80% będzie chciało spierdolić? Niepoprawny optymista, jak dla mnie to będzie jakieś 90%. Kto przy zdrowych zmysłach chciałby ryzykować zdrowiem i życiem za ten chlew osrany gównem o nazwie Polska, ten kraj istnieje czysto teoretycznie.
W rzeczywistości to z 80% Polaków będzie chciało spierdolić z tego padołu, a pierwsi zrobią to zagrzewający do wojny politycy wraz z rodzinami
Pierwsi spierdolą internetowi patrioci, sympatycy Konfy, Brauna i jemu podobnych, bo przecież nie będą ginąć za PO albo PiS. Prawda?
80% będzie chciało spierdolić? Niepoprawny optymista, jak dla mnie to będzie jakieś 90%. Kto przy zdrowych zmysłach chciałby ryzykować zdrowiem i życiem za ten chlew osrany gównem o nazwie Polska, ten kraj istnieje czysto teoretycznie.
O właśnie, o takich pseudopatriotach myślę. Spierdolicie pierwsi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów