Gra wyszła 6 dni temu na X360 i PS3, w lipcu wychodzi na PC. Polecam część pierwszą - podobne klimaty. Warto obejrzeć inne trailery, czy nawet gameplay'e.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejne gówno, które jest bez potrzeby przepkowane bajerami...
Grałem w pierwszą część i była zajebista. Po tym trailerze widzę że to ta sama gra tylko że z dodatkami.
e tam zero grywalności - taką gre kupuje się, żeby ją obejrzeć jak film
I zatłuc grupę cywili rzucając w nich czołgiem, lub przebijając jakimiś mackami.
RaScad napisał/a:
Kolejne gówno, które jest bez potrzeby przepkowane bajerami...
Nikt ci kurwa nie każe w to grać..
@up Naszczęście... Tylko szkoda, że zamiast robić dobre gry to oni idą w kierunku hollywoodu, czyli gówna które mają ładnie wyglądać produkują..........
Chuja, na pewno nie kupie, ledwo wyszła a już pisze o DLC.
Torrenty FTW.
Torrenty FTW.
lecim od tyłu:
1. o "dlc" mówiono na długo zanim gra wyszła, to właściwie dodatek dla tych, którzy zamówili preordera, wprowadzający challenge (które de facto były zintegrowane z jedynką) i kilka innych pierdół,
2. grafika jest ledwie lekko poprawiona, a wymagania śmieszne. to że na tym trailerze została jeszcze trochę podrasowana i są nienaturalne ruchy kamery to inna sprawa. chcesz naprawdę hollywoodzki trailer - napisz na pw,
3. grywalność - misje są różnorodne, wiele trzeba przeprowadzić w ciszy, pod osłoną, inne w pojazdach, z różną bronią etc. system walki i pokonywanie dużych odległości po mieście może trochę nużyć, ale lekarstwem na to są kolejne mutacje. dodam, że cała 10-godzinna fabuła to tylko 40% pełnego ukończenia gry.
na "gówno" i "słabe" odpowiadać nie warto
mówiłem, że warto się zainteresować i poszukać innych filmików na yt, wszystkie informacje tam znajdziecie. to naprawdę nie boli.
1. o "dlc" mówiono na długo zanim gra wyszła, to właściwie dodatek dla tych, którzy zamówili preordera, wprowadzający challenge (które de facto były zintegrowane z jedynką) i kilka innych pierdół,
2. grafika jest ledwie lekko poprawiona, a wymagania śmieszne. to że na tym trailerze została jeszcze trochę podrasowana i są nienaturalne ruchy kamery to inna sprawa. chcesz naprawdę hollywoodzki trailer - napisz na pw,
3. grywalność - misje są różnorodne, wiele trzeba przeprowadzić w ciszy, pod osłoną, inne w pojazdach, z różną bronią etc. system walki i pokonywanie dużych odległości po mieście może trochę nużyć, ale lekarstwem na to są kolejne mutacje. dodam, że cała 10-godzinna fabuła to tylko 40% pełnego ukończenia gry.
na "gówno" i "słabe" odpowiadać nie warto
mówiłem, że warto się zainteresować i poszukać innych filmików na yt, wszystkie informacje tam znajdziecie. to naprawdę nie boli.
Ale zauważyłem pewien fakt. Najpierw ludzie płaczą że MW3 to to samo co MW2 bo taka sama grafika, a jak w Prototype 2 będzie trochę lepsza grafa niż w Prototype to płaczą że tylko w grafikę idą.
Zadziwiające, że osoby, które nie grały mówią, że gówno, a osoby które grały mówią, że zajebiste.
Jak widać, hejt od rana jak śmietana.
Jak widać, hejt od rana jak śmietana.
Prototype 1 polecam Sam grałem, klimaty zajebiste, dużo krwi itd. Czekam na 2gą część niecierpliwie.
TheByQ napisał/a:
Ale zauważyłem pewien fakt. Najpierw ludzie płaczą że MW3 to to samo co MW2 bo taka sama grafika, a jak w Prototype 2 będzie trochę lepsza grafa niż w Prototype to płaczą że tylko w grafikę idą.
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Jedno nie wyklucza drugiego.
Ktoś wie czy Chuck zatwierdził te gre??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów