Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większa patologia jest właśnie za tą zagranicą... Murzynki z angielskiej reprezentacji mówią, że u nas rasizm, a sam gra z Terrym, który jest oskarżony o rasizm.
Sorry za składnie, ale te szampany picolo tyrają człowieka.
SWOJĄ DROGĄ CZEMU KASUJECIE FILMIKI Z BÓJEK SOWIECI VS POLSKA ?!
spokojnie... mod tylko gimbaze znawców wszechświata wyrażających swoje opinie łaciną ostrzega warnami
kurwa, niby sadistic a ostrzeżenia są...
bo kurwa jest też coś takiego tu sadistic.pl/regulamin.htm
gnojem i łacinami to se możecie na podwórku porzucać (mimo, że to niegrzeczne) i tam też zaprosić Rosjan czy tam innych Niemców i ich poniewierać, ale tu się zachowujcie jakoś no
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 17:27 ]
no właśnie ostatnio nie
up. Pierdolisz
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 17:27 ]
no właśnie ostatnio nie
Zadajesz się z nieodpowiednimi ludźmi.
Dostaje ostrzeżenie za cenzure, gdyż portal sadistic nie uznaje cenzury.
Myślę-ok, normalny mod, tak sobie walnął ostrzeżenie.
Nie pojmuję zatem, czemu dostają ludzie ostrzeżenia na sadolu za przekleństwa? Gdyby to tępy chuj pisał, wypisując cały czas kurwa, kurwa, kurwa-to rozumiem. gdyby ktoś nawoływał do nienawiści-ostrzeżenie-rozumiem(taki regulamin), ale koleś chciał przekazać nam w sposób jaki umiał najlepiej złość do tego ścierwa i dostał bana za przekleństwa-nie rozumiem.
W ogóle marnotrawna jak jesteś taka "samotna" -pisz pw:P a nie wyżywasz się na sadolach:P
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 18:16 ]
będę pamiętać
dzięki za troskę :*
Wchodzę na sadola i koleś pisze- bla bla k*rwa blabla.
Dostaje ostrzeżenie za cenzure, gdyż portal sadistic nie uznaje cenzury.
Myślę-ok, normalny mod, tak sobie walnął ostrzeżenie.
Nie pojmuję zatem, czemu dostają ludzie ostrzeżenia na sadolu za przekleństwa? Gdyby to tępy chuj pisał, wypisując cały czas kurwa, kurwa, kurwa-to rozumiem. gdyby ktoś nawoływał do nienawiści-ostrzeżenie-rozumiem(taki regulamin), ale koleś chciał przekazać nam w sposób jaki umiał najlepiej złość do tego ścierwa i dostał bana za przekleństwa-nie rozumiem.
W ogóle marnotrawna jak jesteś taka "samotna" -pisz pw:P a nie wyżywasz się na sadolach:P
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 18:16 ]
będę pamiętać
dzięki za troskę :*
Nie masz się co denerwować, portal stronniczy jak każdy, w jednym temacie mod wyzywa cyganów, w drugim powiesz "jebane kacapy kurwa" i dostaniesz ostrzeżenie...
Wszystko zależy od humoru moderatora
Wiem bo sam szybko banuję jak mam zły humor
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów