📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O w mordę! Za tytuł masz medal!
Obstawiam zakażenie od brudnej igły lub ukąszenie przez coś jadowitego.
Klasyczny ropień, taka odmiana zwykłego syfa ale powstająca w głębszych warstwach skóry. Rośnie sobie taka torbiel aż w końcu robi się przetoka i mamy to co na filmie. Potrzebna jest pomoc chirurga ponieważ trzeba oczyścić i zdezynfekować oraz usunąć taki rdzeń by nie odrosło za szybko.
Zamiast iść do specjalisty to wyciskają to gówno na ulicy, brawo kurwa
Mniam, pycha
Miałem kiedyś czyraka pod pachą i podobnie go wyciskałem, ale aż tyle mleczka to nie było.
siwybis napisał/a:
Klasyczny ropień, taka odmiana zwykłego syfa ale powstająca w głębszych warstwach skóry. Rośnie sobie taka torbiel aż w końcu robi się przetoka i mamy to co na filmie. Potrzebna jest pomoc chirurga ponieważ trzeba oczyścić i zdezynfekować oraz usunąć taki rdzeń by nie odrosło za szybko.
I zapodać antybiotyk. Miejsce akurat sobie wybrali idealne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów