📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Uczy i bawi- to prawda. Nawet jak masz zielone to jeszcze orient dookoła czy jakieś kamikadze nie nadciąga. W tym przypadku drogowy ruchomy kręgiel został trafiony pomimo sygnału czerwonego, bardziej niż pewne jest to, że nie miał tu konta.
Było pomarańczowe
Mało tu inwalidów, którzy zamiast czerpać naukę z materiału filmowego, marszczą Freda i piedolą farmazony?
Zaraz jakiś dojebie, że piszę o sobie.
_Yarko_ napisał/a:
Za propozycję hasła reklamowego strony, poślę swój nr konta administracji
Napisz lepiej do Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego i Ministerstwa Edukacji i Nauki, może dadzą jakąś dotacje.
Muszę ustawić sobie jako dzwonek na telefon to "Aaaaa! Sukaaa! Aaaaa! Bliadź!", brzmi zajebiście.
420710247365 napisał/a:
Muszę ustawić sobie jako dzwonek na telefon to "Aaaaa! Sukaaa! Aaaaa! Bliadź!", brzmi zajebiście.
Dzwoniłem pod ten numer, nie odbiera...
420710247365 napisał/a:
Co ruskie, nie jest zajebiste.
Ruski mir w pełnej okazałości.
Najlepszy jego ziomek tak zwolnił i o kurwa dobra bo się spóźnię i pobiegł dalej ....
Dobrze, że tak szybko biegł bo by nie zdążył wjebać się pod koła. Kierowca też kurwa zaskoczony, że ktoś jest na przejściu jak mu świeci się czerwone. Kacapski mir
Kto przebiegnie most pod ostrzałem... żartuję, kto przejdzie przez przejście w Oszkar-Jole na zielonym, ten uzyska odroczenie służby wojskowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów