📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wiem co to dawca spermy. Dawca krwi też. Idąc Twoim tropem ... mamy dawców krwiowych czy się mylę ?
Swoją drogą, to masz ciężkie rozkminy na wieczór.
B - blondyna
B: Chechdobry
P: Słucham panią w czym mogą pomóc
B: Przyszłam oddać ... a nie ważne
P - pielęgniarka
B - blondyna
B: Chechdobry
P: Słucham panią w czym mogą pomóc
B: Przyszłam oddać ... a nie ważne
@up: ja słyszałem to w takiej wersji:
Przychodzi blondynka do banku spermy i mówi:
- Bllewdlbelelwlwe.
- Słucham?
- "GULP!" A, już nic...
Przychodzi blondynka do banku spermy i mówi:
- Bllewdlbelelwlwe.
- Słucham?
- "GULP!" A, już nic...
ona ma chyba za duzo palcow nie? tak mi sie wydaje bo kciuk jest na dole a pokazuje 4
Masz rację. Pokazuje cztery i do tego jeszcze ma kciuka. Faktycznie, za dużo. Bo przecież człowiek nie ma pięciu palców.
Moja ex też tak zbierała, szkoda że kurwa połykała, a mogła to chociaż spieniężyć, jakiś pożytek by był. Sądząc po jej kubaturze paszczy i możliwościach ssąco-tłoczących miałbym większy pekiel niż Plichta teraz.
Tak typo, a potem się obudziłeś i niewyspany w mokrych majtach spakowałeś tornister i poszedłeś do szkoły
to że twoja panna nie bierze do dzioba bo jebie ci chuj to nie znaczy że każdy ma takie jazdy w życiu erotycznym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów