19-latek w Dębowcu (Podkarpacie) wypadł z drogi, przeleciał nad prywatną posesją i uderzył w ogrodzenie. Jak podała policja, młody kierowca nie odniósł poważnych obrażeń. Został ukarany mandatem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem tyle Młody zapierdalał jak dzik w kukurydzy. Dobrze że żadnego postronnego człowieka nie zabił
Gówniarz powinien orać mordą te działkę dopóki nie doprowadził by jej do stanu pierwotnego, taki powinien być wyrok
Akcja od 0:26 do 0:27
Najważniejsze, że: A) cztery zera nikogo nie zabił, B) skasował gruza, C) dostał mandat D) stracił prawko. Powinien jeszcze koszty pokryć z własnej kieszeni.
mandat ? za takie cos to sprawa w sądzie powinna być i odebranie uprawnienia na 3 miesiace od razu
Dbasz o trawnik, kładziesz kostkę, żeby dojść schludnie do domu, zakładasz siatke/stawiasz płot... Nagle jeden debil przelatuje przez całą twoja posesję siejąc rozpierdol... Jakby miał tam altankę na herbate/kawę albo udogodnienia dla dzieciaka mógłby kupować czarne worki
kris1978 napisał/a:
Szpak to w Jaśle. To trochę obok.
Nie o tego szpaka chodzi.
Ten twój z Jasła to woli kutasy...
psotny_fiutek napisał/a:
Nie o tego szpaka chodzi.
Ten twój z Jasła to woli kutasy...
Dlaczego mój? Ani Szpak ani Jasło nie moje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów