📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy mi się wydaje, ale tatuś i synek z samej gęby wyglądają na upośledzonych... zwłaszcza tatuś
@up, § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej. Poza tym Halloween polega na przebieraniu się za potwory więc wiesz...
Gość nazywa się Bryant Goldbach i jest zjebem, tłumaczył się później że zawsze się przebierają za postaci historyczne... Internauci jednak nie śpią i przypomnieli mu co wrzucał na fejsa wcześniej. Później przeprosił.
po angielsku: eu.cincinnati.com/story/news/local/northern-ky/2018/10/29/dad-defends-...
po polsku: papilot.pl/zycie/wydarzenia/42575/ojciec-przebral-swojego-5-letniego-s...
po angielsku: eu.cincinnati.com/story/news/local/northern-ky/2018/10/29/dad-defends-...
po polsku: papilot.pl/zycie/wydarzenia/42575/ojciec-przebral-swojego-5-letniego-s...
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej. Poza tym Halloween polega na przebieraniu się za potwory więc wiesz...
Czepiając się słówek, na pewno nie robił tego w celach naukowych, kolekcjonerskich ani edukacyjnych. Teraz pytanie, czy w celach artystycznych, też wątpię, równie dobrze mógłby się przebrać w to przebranie z każdej innej okazji.
Ale, nie wiem jaki ma sens przywoływanie Polskiego prawa w związku z kimś zza granicy
te dwa nazistowskie trole sa ok ale najbardziej wkurwia ta mala zydowka w niebieskim fartuszku i skrzydelkami
@Pantillon "Imię róży" nabiera w tym kontekście zupełnie nowego i przerażająco aktualnego znaczenia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów