albo trzeba być kompletnym idiotą, albo Irlandczykiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, kto go uczył stopa łapać ??
Stevie Wonder
Ten ziomek to Safety Car bo ma zółtą flagę, tylko czemu pod prąd??
Haha dobra tylko te Irlandzkie pieski tak potrafia.
Nie spodziewałem się po Tobie błyskotliwej odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Niech będzie, że sprzed 8 lat - gdyby się czepiać to 8 minie za miesiąc. Nawet za miesiąc i jeden dzień.
Nie spodziewałem się po Tobie błyskotliwej odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Niech będzie, że sprzed 8 lat - gdyby się czepiać to 8 minie za miesiąc. Nawet za miesiąc i jeden dzień.
@up i 54 minuty
Widać, że to Ferrari ustawiło pod pitstopa.
To ten jakiś tam pojebany ksiądz przez którego jakiś gość kiedyś nie wygrał maratonu. Ja bym w niego specjalnie wjechał
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów