📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za głupia Madka....
i nóżka poszła się jebać :/
kierownik dyliżansu powinien zostać zlinczowany...
kierownik dyliżansu powinien zostać zlinczowany...
Dzieciak nie znając przepisów zachował się wzorowo. Widzi auto,to nie przechodzi i staje.Wtem opiekunka przekonuje bajtla że jest bezpiecznie i każe mu przechodzić choć ( tu,zasada ograniczonego zaufania ) sama nie zorientowała się w sytuacji.Dziecko zaufało opiekunce,przebiega i taki oto mamy efekt. Łamiący przepisy kierowca nie zwalnia opiekunki od myślenia.
Ewidentna wina idiotki.
Ewidentna wina idiotki.
...chyba matce huj w dupę!
Stopy pomiażdżone, będzie wózeczek. Zawsze zwracam uwagę na to że piesi też powinni myśleć ale w tym przypadku napiszę kierowca debil. Miał zasrany obowiązek zatrzymać się przed przejściem widząc że auto które nagrywa się zatrzymało na prawym pasie bo kogoś przepuszcza.
Dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla debila i obowiązek płacenia comiesięcznej rety na skrzywdzone dziecko.
Bo dzieciaka który nagle wyskoczy można nie zauważyć lub nie zdążyć zareagować ale wielki samochód który obok się zatrzymał przed przejściem widać doskonale z daleka. Jeśli jakiś kierowca tego nie rozumie to nie powinien być kierowcą.
Dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów dla debila i obowiązek płacenia comiesięcznej rety na skrzywdzone dziecko.
Bo dzieciaka który nagle wyskoczy można nie zauważyć lub nie zdążyć zareagować ale wielki samochód który obok się zatrzymał przed przejściem widać doskonale z daleka. Jeśli jakiś kierowca tego nie rozumie to nie powinien być kierowcą.
Chuj w dupę małemu kacapkowi, będzie miał śmierdziel nauczkę, żeby nie ufać babom
czyściutko, ludzie chcą pomagać sobie nawzajem, poza kierowcą autobusu i tą kretynką wszyscy trzeźwi. Normalnie Rosja powoli się cywilizuje...
Nie ma chuja, noga zmiażdżona.
Szkoda dzieciaka bo dzieci są małe, niewinne i głupie. To ta pizda powinna znaleźć się pod kołami autobusu razem z kierowcą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów