Już prawie dotarł na drugą stronę gdy nagle...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie to żebym bronił kierowcy, bo zapierdalał ale na swoim zielonym, niestety wielu pieszych dziś myśli, że jak już jest na przejsciu to klękajcie narody i stawajcie samochody. Brak myślenia i instynktu samozachowawczego, ja tam zawsze patrzę, nawet jak mam zielone.
Całe szczęście że ten samochód nadjechał bo już myślałem że przejdzie
"już prawie dotarł na drugą stronę gdy nagle..." przeszedł na drugą stronę.
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Czy piesi myślą, że są świętymi krowami.? Ewidentnie miał czerwone światło, ale nie widać by mu się śpieszyło. Żeby chociaż spojrzał w lewo. Ale nie.. Ale w sumie mnie to cieszy. Debile sami się eliminują. Chociaż kierowca świętością nie grzeszy bo miał swoje na liczniku. Jednak nie karał bym go na miejscu odgórnych oskarżycieli (sąd, prokuratura) bo sama trauma bo takim wydarzeniu zrobi z nim swoje
Prawilna reakcja kierowcy, najpierw obczaił czy dużych uszkodzeń na samochodzie nie pozostawił
Po takim pierdolnięciu to nawet ruski się nie podniósł
Dużą niesprawiedliwością byłoby gdyby dostał wyrok albo chociażby jakąś karę pieniężną, koleś go pewnie nie widział, jechal prawym pasem z lewej jechało to auto do tego ciemno no w chuj niefart mial (kierowca)
Przyjebał go z taką siłą, że nawet nie próbował ratować, tylko od razu zabrał się za oględziny auta
Na kierowce jest taki myk, że się nie wyprzedza na pasach chociaż też subiektywnie patrząc, uważam że to głównie wina pieszego.
jak jest sygnalizacja swietlna to mozna wyprzedzac na pasach wiec @up nie ma na kierowce myka poza tym ze zapierdalal. A gosc mogl sie patrzec w prawo to nie swieta krowa z kapturkiem na glowie tylko zapomnial sobie wbic koda na niesmiertelnosc
Glamotron
,,prawilna,, popraw słownictwo rusku , powinno być prawidłowa
,,prawilna,, popraw słownictwo rusku , powinno być prawidłowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów