📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wygląda jak fake, a poza tym kompletna prowizorka Schyla się do ciężaru, oddycha jakby nurkował no i te cegły, toż to samo powietrze
Wydaje mi się że jednak nie fejk. Gość wziął oddech jeszcze przed schyleniem się po ciężar i na tym jednym wdechu zrobił powtórzenie... Niedotlenienie mózgu tak zwane.
To jak z tym rowerzystą, spać po prostu poszedł.
podstawowych funkcji zyciowych ten bambus nie potrafi obsluzyc swoim malym mozgiem!!! oddychanie to pierwsza rzecz jakiej sie trzeba nauczyc zaraz po tym jak mija sie wagine matki!!! taka prawda zalosne ze niektorzy sie tego nie ucza....
Co to kurwa jest? Dwa pustaki i patyk... Lepiej żeby tego Hadkorowy Koksu nie widział...
lepiej zaczynać ćwiczyć z niczym niż w ogóle nie ćwiczyć ale sam fakt że 2 pustaki i odleciał ! masakra ;D
Cytat:
lepiej zaczynać ćwiczyć z niczym niż w ogóle nie ćwiczyć
dlaczego? Ja wolę czas poświęcać na picie browarów.
Jak Ci zaczepią dziewczynę to czym ją obronisz? brzuchem czy puszką po piwie?
Już nic, rozmyśliłem się.
Cytat:
Nie mam dziewczyny, a skąd wiesz, że wolę bardziej dziewczyny niż młodych chłopców?
Cytat:
Co to kurwa jest? Dwa pustaki i patyk... Lepiej żeby tego Hadkorowy Koksu nie widział...
trzy pustaki
To się popisał kogucik ;]
Hardkorowy koksu zaczynał na sztangach zrobionych z kół od pociągu. Obejrzyj filmik jak był na starej siłowni którą sam zrobił.
połowa tego portalu to nic nie ćwiczące gimbusy, też by odlecieli...
siłownią obronisz dziewczynę? Gratulacje więc. Skopałby Ci dupę pierwszy lepszy adept sztuk walk po miesiącu treningów. Między innymi dlatego, że po siłowni jesteś cały pospinany. Jeżeli jesteś pospinany, masz mniejszą ruchomość mięśni (pewnie i tak nie wiesz że mięśnie się powinno po treningu rozciągać), przez co tracisz dynamikę i szybkość. I wiadomo - jak nie ma szybkości i dynamiki, nie ma siły. Już nie wspominając o "technice" chłopców z siłowni którzy biorą po 120 na klatę chwaląc się tym koleżankom w klubach.
Swoją drogą - od gościa na filmiku nie wymagałbym wiele. Wygląda jak typowy wieśniak który pół dnia siedzi na polu, stąd ta opalenizna.
Tak, rzeczywiście, niedotlenienie mózgu. Ja rozumiem że dużo początkujących źle oddycha przy ćwiczeniach, ale żeby tak próbować -.- porażka.
Cytat:
Co to k***a jest? Dwa pustaki i patyk... Lepiej żeby tego Hadkorowy Koksu nie widział...
Hardkorowy koksu zaczynał na sztangach zrobionych z kół od pociągu. Obejrzyj filmik jak był na starej siłowni którą sam zrobił.
Cytat:
lepiej zaczynać ćwiczyć z niczym niż w ogóle nie ćwiczyć ale sam fakt że 2 pustaki i odleciał ! masakra ;D
połowa tego portalu to nic nie ćwiczące gimbusy, też by odlecieli...
Cytat:
siłownią obronisz dziewczynę? Gratulacje więc. Skopałby Ci dupę pierwszy lepszy adept sztuk walk po miesiącu treningów. Między innymi dlatego, że po siłowni jesteś cały pospinany. Jeżeli jesteś pospinany, masz mniejszą ruchomość mięśni (pewnie i tak nie wiesz że mięśnie się powinno po treningu rozciągać), przez co tracisz dynamikę i szybkość. I wiadomo - jak nie ma szybkości i dynamiki, nie ma siły. Już nie wspominając o "technice" chłopców z siłowni którzy biorą po 120 na klatę chwaląc się tym koleżankom w klubach.
Swoją drogą - od gościa na filmiku nie wymagałbym wiele. Wygląda jak typowy wieśniak który pół dnia siedzi na polu, stąd ta opalenizna.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów