Joker195
Jeżeli wiele osób ma problemy z TAKĄ matmą ... to to debile ( przypominam debilizm to po prostu bardzo mała moc obliczeniowa mózgu). Gdybyś porównał te matury, które są teraz do tych, które były np 15 lat temu i jeszcze gdybyś przyrównał to do coraz mniejszych progów punktowych do najlepszych szkół średnich, uświadomiłbyś sobie, że poziom spada. Zadanie które jest na obrazku każdy średnio inteligentny człowiek rozwiązuje ...no prawie w pamięci. Kiedyś na maturach były już proste całki i chyba równania różniczkowe i nikt sie nie srał że jest humanistą. Ja np nie lubie j polskiego ale kilka gównianych streszczen przed maturą ruszyłem i było cacy:)
Jaki zawód może wykonywać człowiek, który nie umie logicznie myśleć ?! ( a to zadanie jest łątwiejsze niż sudoku) ... dla dobra ludzkości najlepiej żaden.
Martwi mnie to, że kretyni którzy nie radzą sobie w szkole z banałami zrzucają winę na szkolnictwo.
(które oczywiście nie jest bez wad).
I jeśli jeszcze ktoś mi odpowie, że z tym debilizmem przesadziłem to niech zorganizuje pojedynek na test IQ YEah .