📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ugh, Ugh, Uga Buga, Uga Buga, Ugh, Ugh - pewnie poszło o banana tradycyjnie...
Przemoc ma zawsze jakieś podłoże w dzieciństwie. Możliwe, że ojciec praktykował na nim mocne kuksańce
Jaką pizdą cza być.Żeby takiego dzieciaka nie powalić tyloma "ciosami"?
Nie to że jestem jakimś fajter,ale jakbym mocno uderzył takiego szczurka.To pewnie pierdolił bym pierdoły na sadolu za jakieś 5 do 25 lat/
Nie to że jestem jakimś fajter,ale jakbym mocno uderzył takiego szczurka.To pewnie pierdolił bym pierdoły na sadolu za jakieś 5 do 25 lat/
zwierzak30 napisał/a:
Wszyscy już znamy Twoją internetową siłę. Proszę nie stosuj jej tylko na nas - chcemy żyć.
Jakies białe te małpy xD
zwierzak30 napisał/a:
A nie wygląda Ci to tak, że ten zwierzak nie używał całej siły ? Odnoszę wrażenie, że jest to tzw "wychowawczy wpierdol".Jak jedna małpa w stadzie ukradnie drugiej banana to trzeba ją lekko przekopać tak żeby wiedziała, że kradzież w stadzie się nie opłaca i że kradnie się ze sklepów.Widziałem kiedyś na Discovery.
Myślę że u nich przy urodzeniu przydałoby się zmienić zabieg obrzezania na lobotomie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów