📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Aż dziw, że nikt tam nie wyciągnął pistoletu i nie zaczal strzelać
T3RMINATOR napisał/a:
Chuj wie o co chodzi.
Jako ekspert od brazylijskiej kultury i wybitny specjalista od socjologii tego narodu, po wnikliwej analizie materiału, oświadczam, że się najebali i zaczęli napierdalać.
Driver19cm napisał/a:
Aż dziw, że nikt tam nie wyciągnął pistoletu i nie zaczal strzelać
Impreza rozjebana, ale przynajmniej goście nie spierdolili jak przy strzelaninach.
Klienci lidla i biedronki mają sprzeczkę o cene ziemniaków
PiotrusCinek88 napisał/a:
kibole, dwóch ma te same koszulki klubów
Czerwono-czarne pasy to chyba Flamengo
nigdy nie kupie plastikowego krzesełka
Geraldinio napisał/a:
Jako ekspert od brazylijskiej kultury i wybitny specjalista od socjologii tego narodu, po wnikliwej analizie materiału, oświadczam, że się najebali i zaczęli napierdalać.
Dziękujemy ekspercie
Że tam nikt kurwa nie miał klamki i nigogo nie odjebał, dla mnie fake jak chuj
Chodziło o napierdalanie sie plastikowymi krzesłami i parasolem. Też mi zagadka.
hoszo napisał/a:
10 minut później już się pewnie z tego śmiali i obalili wespół jeszcze 3 butle tequili.
Tequila to Meksyk, w Brazylii kaciasę łoją. Kosztuje to 4zł za pół litra, a smakuje bez porównania lepiej od naszej gołdy. A jak dodasz cukier trzcinowy i limonkę, to miodzio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów