📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja tak zauważyłem, że w nocy chomiki sadola się opierdalają
obstawiam że jebną przewód paliwowy
napierdalator13 napisał/a:
Toć to scena z szybcy i wściekli. Moment jak wyjebało nitro podczas wyścigu Briana O'Connera z Dominiciem Toretto
Niestety Paul Walker spłonął
ale komu jebną ten przewód?
Niestety Paul Walker spłonął
Toć to gościu z z podlasia ... Jak ja kurwa nienawidzę wieśniackiej gwary w publicznym spektrum
Powie jakiś fachiowiec dlaczego wybuchł pożar i skąd on wiedział, że się zaraz zapali oraz czy przypadkiem nie wybuchło jak dostało tlenu z zewnątrz po otwarciu drzwi?
@up idź spać dzieciaku
a jak masz zadanie na jutro (dziś) z tego to już pisze: jak przewód nawali, czuć zwykle smród spalin i oleju, widać an początku filmu również jak coś migocze jakby kurz czy pył, a to wiec paliwo a rozgrzane turbiny zapaliła lub po prostu wyleciały z tłoka (silnik zaraz przed zatrzymaniem zgasł)
a jak masz zadanie na jutro (dziś) z tego to już pisze: jak przewód nawali, czuć zwykle smród spalin i oleju, widać an początku filmu również jak coś migocze jakby kurz czy pył, a to wiec paliwo a rozgrzane turbiny zapaliła lub po prostu wyleciały z tłoka (silnik zaraz przed zatrzymaniem zgasł)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów