📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa. w tym samym momencie co eksplozja beczki wyjebało mi system... Jest moc.
BTW bardzo fajna wariacja na temat Golfa Mk 1. Chyba. Prośba do ekspertów o ewentualną poprawę.
BTW bardzo fajna wariacja na temat Golfa Mk 1. Chyba. Prośba do ekspertów o ewentualną poprawę.
xiro napisał/a:
trzeba bylo wlaczyc glosniki
Nie podpuszczaj bo ziarna nie starczy na noc w serwerowni.
W 16-tej sekundzie pięknie widać jak rośnie ciśnienie i rozsadza beczkę
A jak z takiej samej beczki robili ten stolik i krzesła to nic się nie stało
@up bo nie byli debilami jak pan na filmie, i na czas cięcia prawdopodobnie zapełnili beczkę wodą
ciastek0302 napisał/a:
@up bo nie byli debilami jak pan na filmie, i na czas cięcia prawdopodobnie zapełnili beczkę wodą
Zależy co było w beczce
Vw caddy pickup mk1, takie wychodziły w oryginale...
Max. 250 znaków
limfocyt napisał/a:
Nie była czerwona. Ktoś wie dlaczego jebło?
To, że nie czerwona nie znaczy, że był tam olej silnikowy, do układów czy napędowy. Mogli trzymać tam wache, opałówkę, rozpuszczalnik inne łatwopalne substancję. Opary z takich rzeczy robią BOOM. Jak tniesz po oleju, który pracuję w silniku przecież w wysokich temperaturach to nic się nie stanie. Kroiłem takie beczki też. Jedyne co się stało to tarczka za tarczką leciała takie to kurestwo jest
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów