18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LordVIP 2019-07-21, 13:36
Hrabia Drapula napisał/a:

pierdolisz, ciekawe czy jak twoja dziewczyna szła by tam przypadkiem z koleżanką przypadkiem i dostała wpierdol i by ją okradli to byś był dalej tego zdania ?
to że koleś miał różową koszulkę o niczym nie świadczy, idź nawet do drogich markowych sklepów zobacz ile koszul jest w tym kolorze taka moda
z nikim się nie macał, nie lizał, a debile co są tylko odważni w stadzie wykorzystali że jest sam i go po prostu napadli

Na pedalstwo też jest moda. To, że w sklepach są same spierdolone ubrania jeszcze nie znaczy, że masz je kupować i nosić. Facet w różowym sam się prosi o wpierdol, bo tylko pedał jest w stanie się tak ubrać.

A dwa, dziewczyna z koleżanką ani pojebany facet, który jest normalnej orientacji, ale z jakiegoś powodu założył różową koszulę też się proszą o wpierdol. Gdzie oni mają mózgi, żeby w takich okolicznościach sobie wychodzić w strefie walki, gdzie szybko mogą zostać odebrani jako homo?
Zgłoś
adrii2013r 2019-07-21, 13:36 3
UWAGA
Pewien dziennikarz TVP twierdzi że Ci kibole którzy pobili ludzi są wynajęci przez lgbt aby specjalnie robić złą opinie narodowcom i kibicom. I na swoim twitterze analizuje każde uderzenie kiboli i pisze ktore jest symulowane .

Twitter - Daniel Liszkiewicz

Zgłoś
TB303 2019-07-21, 13:55 2
Trzeba przyznać, że sadistic coraz bardziej mnie zadziwia. Z czasem zauważam coraz więcej spierdolin umysłowych, takich jak w "najlepszym komentarzu". Myślałem, że Wykop zrzesza wszelkiej maści niedorozwojów, ale sadistic od niego za dużo nie odbiega jak widać. Nie cierpię LGBT i nie popieram marszów jak ten tutaj, ale zachowanie tej "drugiej" strony jest skrajnie podludzkie i nie przystoi białemu człowiekowi - w skrócie, zachowanie na poziomie czarnuchów z Afryki, którzy ledwo co wyewoluowali z pierwotnej wersji człowieka. Jeśli ktoś to popiera, nadaje się jedynie do utylizacji. Walka czysto polityczna to jedno, ale zwierzęce zachowania to już używanie swoich pierwotnych instynktów, zamiast inteligencji, której nie posiadacie w większości.
Zgłoś
s................s 2019-07-21, 14:00
Fajnie że żyjemy w kraju, w którym nie ma żadnych poważnych zmartwień poza jakimś kurwa LGBSre i ludzie wychodzą na ulicę się ponapierdalać o to kto kogo posuwa. Patrząc na to co się dzieje na świecie jeszcze dekada czy dwie i to się zmieni. Ale może to i dobrze, dawno już żadnej wojny nie było, to i ludziom odpierdala.
Zgłoś
S................e 2019-07-21, 17:07
Mam nadzieję że LGBT w końcu zaczną witać pielfrzymji i procesje kato-zjebów z takim samym entuzjazmem jak te skurwysyny ich.

Swoją drogą to ciekawe. Bo wg mnie w katolucyźmie jest przykazanie miłości. Ale co ja, ateista, się na tym znam.
Zgłoś
PROsowa 2019-07-21, 17:09
Społeczeństwo w Polsce ma stanowczo za dużo wolnego czasu i pieniędzy jeśli mają czas takie pierdoły organizować i tyczy się to obu stron. GUlAG COME BACK PLEASE
Zgłoś
S................e 2019-07-21, 17:27
Ciekawe kiedy LGBT będzie witało pielgrzymki i procesje kato- zjebów z takim samym zaspałem jak oni ich.

I tak sobie pomyślałem że w katolicyzmie jest przykazanie miłości. To to tak wygląda w praktyce? Ale ci ja, ateista, tam wiem.
Zgłoś
stiuardPL 2019-07-21, 18:03 2
Pedały atakują Gejów...
Zgłoś
m7eznb 2019-07-21, 18:26
LGBT jest tak samo żałosne jak to ANTYLGBT, jedni warci drugich, nie zdziwił bym się jakby naziści gwałcili pedałów
Zgłoś
paul000 2019-07-21, 18:35 1
co boli mięczaków LGBT:

- kopy
- piąchy
- plucie w twarz
- nieustająca nienawiść
- dehumanizacja

co boli prawicowych twardzieli:

- wagina z tektury
- chłopiec sypiący kwiatki na procesji
- pastafariański durszlak
- edukacja seksualna
- tolerancja
Zgłoś
adriancium 2019-07-21, 18:52 2
Miód na moje serce. Jebac dewiantów
Zgłoś
freaky 2019-07-21, 18:53 13
Pewna uczestniczka ostatniej pederady równości w Białymstoku postanowiła zademonstrować swoją ignorancję. Wypadła całkiem dobrze.

Jezus co prawda mi się nie zwierzał, ale przykład Sodomy i Gomory trochę rozjaśnia, po której stronie mógłby stanąć
Zgłoś
techon 2019-07-21, 19:03 1
Jak nie popieram akcji LGBT i moim zdaniem to jest niepoprawne, to ich toleruje. Jak się zachowują normalnie podczas marszu, jak na wyżej załączonych obrazkach to chuj mi do tego, jaką ideę propagują. To jest Ich prawo, a, jako że jestem tolerancyjny, to to toleruje. Gdyby faktycznie okazywali nietolerancję w stosunku do osób heteroseksualnych, to wtedy należy zareagować, lecz tego nie było.

A pierdolenie, że zachowania homoseksualne są nienaturalne to wystarczy być kimś więcej niż zjebem i poczytać. Odsyłam nawet do tradycyjnej wikipedii. Inną rzeczą jest, że w starożytnym Rzymie, czyli w czasach, które powszechnie uważa się za bardzo rozwinięte pod wzgledem moralnym, homoseksualizm był naturalny. Ba, miłość pomiędzy mężczyznami stawiano wyżej niż miłość heteroseksualną.
Zgłoś
sereja3 2019-07-21, 19:16 4
Uciśnieni są Ci w toalecie.
Zgłoś
ziomandrzej 2019-07-21, 19:18
freaky napisał/a:

Jezus co prawda mi się nie zwierzał, ale przykład Sodomy i Gomory trochę rozjaśnia, po której stronie mógłby stanąć

Jestem na 99% pewien, że ta laska na ma swoim pejsie z 50 postów "dlaczego trzeba rozwiązać kościół katolicki"

Swoją drogą do tej pory do środowisk czteroliterowych nie dotarła definicja tolerancji, a szkoda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem