Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A liczyłem na szturm zadymiarzy co najmniej taki, jak zapowiada się w przypadku strefy 51. Tak czy siak dobra robota A władzom miasta zezwalającym na te obleśne pederady, chuj w dupe!
Hehe dobre chłopaki, szkoda że kibice Legii w warszawie nie pilnuja porzadku
ci katole, :"patrioci" to to samo, co ci drudzy, z którymi niby walczą, czyli z seksualnymi dewiantami.
jaki piękny katolicki język naśladowców mitycznego jezuska
jaki piękny katolicki język naśladowców mitycznego jezuska
Aż serce rośnie. Brawo Białystok! Nie wpuszczajcie do siebie komunistycznej zarazy!
Noi tu sie wlasnie pojawia definicja tolerancji: ja mam tolerowac „ich”, ale oni nie teleruja tego, ze ja nie toleruje. W wiekszych miastach wrecz na sile sie wmawia idealy LGBT, ze oni tez sa ludzmi, ze ja mam to akceptowac. W korporacjach wszem i w obec wpajane sa idealy rownosci czy ktos sie zgadza czy nie. Ale niech te srodowiska pokaza jak reaguja na ludzi, ktorzy kieruja najprostrze pytania. Popatrzcie nawet na tego oszoloma z pyta.pl, on sie ledwo do nich zblizy i slyszy hasla: wypierdalaj, spierdalaj itp. Jest w jego poczynaniach duzo prowokacji, ale z druga strona nie ma dyskusji. Masz nas akceptowac i chuj. Masz nam dawac przywileje i rowniez chuj! A jak bedziesz nam, typowy polski czlowieku pokazywac rodzine tj. matka + ojciec= rowna sie szczesliwa rodzina, to zwyzywamy Cie od ksenofobow. Kolejny przyklad. Nie jestem moze turbo wierzacy, ale jak na paradach rownosci sobie msze z homo ksiedzem odprawiaja to jest w porzadku? Jebanie wartosci katolickich rowniez jest ok? Pedlastwo jest, bylo i bedzie. Ale niech sie zapinaja w dupsko po katach, a nie na ulicy.
MtO napisał/a:
Za tepienie pedalstwa zawsze piwo
pierdolisz, ciekawe czy jak twoja dziewczyna szła by tam przypadkiem z koleżanką przypadkiem i dostała wpierdol i by ją okradli to byś był dalej tego zdania ?
to że koleś miał różową koszulkę o niczym nie świadczy, idź nawet do drogich markowych sklepów zobacz ile koszul jest w tym kolorze taka moda
z nikim się nie macał, nie lizał, a debile co są tylko odważni w stadzie wykorzystali że jest sam i go po prostu napadli
black_fucker napisał/a:
Noi tu sie wlasnie pojawia definicja tolerancji: ja mam tolerowac „ich”, ale oni nie teleruja tego, ze ja nie toleruje. W wiekszych miastach wrecz na sile sie wmawia idealy LGBT, ze oni tez sa ludzmi, ze ja mam to akceptowac.
hehe patusy wymyśliły sobie, że będą patusami pod przykrywką patriotyzmu.
Ja pierdole, ci narodowcy to jednak cioty. Nic kurwa porządnie nie potrafią załatwić. w białych rękawiczkach.
Wystarczyło na trasie przemarszu na jezdni wymalować najważniejsze sury koranu, nagrać przemarsz i wrzucić na strony powiązane z radykalnymi islamistami.
Potem nakupić dużo slonecznika czy popcoenu i obserwować.
Wystarczyło na trasie przemarszu na jezdni wymalować najważniejsze sury koranu, nagrać przemarsz i wrzucić na strony powiązane z radykalnymi islamistami.
Potem nakupić dużo slonecznika czy popcoenu i obserwować.
LGBT powinno być zakazane prawnie. Same problemy i nie pokoje społeczne wywołują swoją nachalną propagandą. Nie dziwie się że już nawet powstają "Strefy wolne od LGBT". Nachalni ludzie gorzej niż telemarketerzy.
Najpierw organizują Marsze w miejscach w których wiadomo że ludzie ich nie lubią i nie chcą a potem nagrywają oburzone otocznie... Pierdolona patologia lewicowa.
Najpierw organizują Marsze w miejscach w których wiadomo że ludzie ich nie lubią i nie chcą a potem nagrywają oburzone otocznie... Pierdolona patologia lewicowa.
Jak ja widze jak te kolorowe pipy dostaja wpoerdol to az serce sie raduje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów