18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
freaky 2019-07-20, 20:21 68
A liczyłem na szturm zadymiarzy co najmniej taki, jak zapowiada się w przypadku strefy 51. Tak czy siak dobra robota A władzom miasta zezwalającym na te obleśne pederady, chuj w dupe!
Zgłoś
czakalakax 2019-07-20, 20:24 53
Hehe dobre chłopaki, szkoda że kibice Legii w warszawie nie pilnuja porzadku
Zgłoś
MtO 2019-07-20, 20:25 146
Za tepienie pedalstwa zawsze piwo
Zgłoś
Szymon86 2019-07-20, 20:28 20
ci katole, :"patrioci" to to samo, co ci drudzy, z którymi niby walczą, czyli z seksualnymi dewiantami.

jaki piękny katolicki język naśladowców mitycznego jezuska
Zgłoś
Dupaapud 2019-07-20, 20:32 56
Aż serce rośnie. Brawo Białystok! Nie wpuszczajcie do siebie komunistycznej zarazy!
Zgłoś
black_fucker 2019-07-20, 20:34 47
Noi tu sie wlasnie pojawia definicja tolerancji: ja mam tolerowac „ich”, ale oni nie teleruja tego, ze ja nie toleruje. W wiekszych miastach wrecz na sile sie wmawia idealy LGBT, ze oni tez sa ludzmi, ze ja mam to akceptowac. W korporacjach wszem i w obec wpajane sa idealy rownosci czy ktos sie zgadza czy nie. Ale niech te srodowiska pokaza jak reaguja na ludzi, ktorzy kieruja najprostrze pytania. Popatrzcie nawet na tego oszoloma z pyta.pl, on sie ledwo do nich zblizy i slyszy hasla: wypierdalaj, spierdalaj itp. Jest w jego poczynaniach duzo prowokacji, ale z druga strona nie ma dyskusji. Masz nas akceptowac i chuj. Masz nam dawac przywileje i rowniez chuj! A jak bedziesz nam, typowy polski czlowieku pokazywac rodzine tj. matka + ojciec= rowna sie szczesliwa rodzina, to zwyzywamy Cie od ksenofobow. Kolejny przyklad. Nie jestem moze turbo wierzacy, ale jak na paradach rownosci sobie msze z homo ksiedzem odprawiaja to jest w porzadku? Jebanie wartosci katolickich rowniez jest ok? Pedlastwo jest, bylo i bedzie. Ale niech sie zapinaja w dupsko po katach, a nie na ulicy.
Zgłoś
hallux 2019-07-20, 20:34 6
Aż bug się raduje jak na to patrzy <3
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-07-20, 20:35 28
MtO napisał/a:

Za tepienie pedalstwa zawsze piwo

pierdolisz, ciekawe czy jak twoja dziewczyna szła by tam przypadkiem z koleżanką przypadkiem i dostała wpierdol i by ją okradli to byś był dalej tego zdania ?
to że koleś miał różową koszulkę o niczym nie świadczy, idź nawet do drogich markowych sklepów zobacz ile koszul jest w tym kolorze taka moda
z nikim się nie macał, nie lizał, a debile co są tylko odważni w stadzie wykorzystali że jest sam i go po prostu napadli
Zgłoś
freaky 2019-07-20, 20:38 46
black_fucker napisał/a:

Noi tu sie wlasnie pojawia definicja tolerancji: ja mam tolerowac „ich”, ale oni nie teleruja tego, ze ja nie toleruje. W wiekszych miastach wrecz na sile sie wmawia idealy LGBT, ze oni tez sa ludzmi, ze ja mam to akceptowac.

Zgłoś
r061071 2019-07-20, 20:44 4
Giertych tam był? ja pierdole jaja jak chuj
Zgłoś
SirMajkel 2019-07-20, 21:04 40
hehe patusy wymyśliły sobie, że będą patusami pod przykrywką patriotyzmu.
Zgłoś
bleblebator1 2019-07-20, 21:09 8
Ja pierdole, ci narodowcy to jednak cioty. Nic kurwa porządnie nie potrafią załatwić. w białych rękawiczkach.
Wystarczyło na trasie przemarszu na jezdni wymalować najważniejsze sury koranu, nagrać przemarsz i wrzucić na strony powiązane z radykalnymi islamistami.
Potem nakupić dużo slonecznika czy popcoenu i obserwować.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-07-20, 21:19 29
LGBT powinno być zakazane prawnie. Same problemy i nie pokoje społeczne wywołują swoją nachalną propagandą. Nie dziwie się że już nawet powstają "Strefy wolne od LGBT". Nachalni ludzie gorzej niż telemarketerzy.

Najpierw organizują Marsze w miejscach w których wiadomo że ludzie ich nie lubią i nie chcą a potem nagrywają oburzone otocznie... Pierdolona patologia lewicowa.
Zgłoś
Sajlenthill 2019-07-20, 21:36 12
Jak ja widze jak te kolorowe pipy dostaja wpoerdol to az serce sie raduje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem