📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba natychmiast odszukać tego kolesia i dac mu medal... Kurwa jak w kręgle. Szkoda, że tych zamaskowanych pedalow wiecej nie zmielił
0dbytBiskupa napisał/a:
No, heterobohater normalnie! Pomnik mu postawcie, sadole.
A żebyś wiedział, odbycie, prawdziwy bohater.
No, heterobohater normalnie! Pomnik mu postawcie, sadole. Najlepiej z gówna.
nawet wiem jak ten pomnik będzie wyglądał, " dodge challenger rozjeżdzający gówno "
Te pielgrzymki to jeszcze gorsze od pedałów, banda zboków.
Niekoniecznie przeciwnik. Człowiekowi nerwy puściły. Pewnie zapierdala w pracy., chce wrócić do domu do rodziny, albo do dziewczyny, albo chuj wie co jeszcze, może wyprowadzić psa na spacer. A na drodze jak nie zjeby z lgbt, czarne parasoliki, lemparcice, to ekolodzy przyklejający się do drogi i spurki czy blm'y. To chuj może trafić człowieka. Myślę, że homoseksualizm nie jest tu powodem.
xxmercy napisał/a:
brawo. w sumie trzeba też tak wjeżdzać w pielgrzymki, by nie blokowali dróg
Bardziej wolimy wjeżdżać d. twojej starej
Uprzywilejowane elity na zimno, z wyrachowaniem antagonizują społeczeństwo - wnioskując po komentarzach skutecznie, a podniecone masy dostając wściekłego oczopląsu nie dostrzegają szerszego kontekstu. Stare, znałem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów