📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie wiem jak wy, ale ja kibicuje Pudzianowi. Jakby każdy tak pracował jak on, byłoby lepiej w Polsce.
I tak ktoś to napisze
Muza zjebana
Muza zjebana
kokofon napisał/a:
Bicie w tyl glowy z piesci i kolana jest dozwolone w k1 ???
haha NIE ! na pewno bicie w tyl glowy, ani bicie i kopanie lezacego tez nie ! ale to bob sapp !! człowiek hajna! bedzie smiesznie, jezeli walka nie zostanie sprzedana to cudem bedzie jesli pudzian ujdzie z zyciem !
Nie chce mi się kłócić o to czy muza jest zjebana czy nie jest, ale nie można zaprzeczyć, że pamięta czasy popularności kaset magnetofonowych. Nie wiem jaki stary jest ten filmik, może ten gość jest już na emeryturze?
@up bicie leżącego niedozwolone? A wziąłeś dzisiaj leki?
@up bicie leżącego niedozwolone? A wziąłeś dzisiaj leki?
przynajmniej płakać potrafi
Przecież to ta ciota Sapp co przegrał z Cro Copem
Prawda jest taka że teraz walczy tylko dla kasy i nawet się nie przygotowuje do walk i na 20 ostatnich walk czy to w formule K1 czy MMA wygrywa 2... Człowiek z nazwiskiem który ma podbudować wartość drewnianego Pudziana... Szopka a nie fight...
Prawda jest taka że teraz walczy tylko dla kasy i nawet się nie przygotowuje do walk i na 20 ostatnich walk czy to w formule K1 czy MMA wygrywa 2... Człowiek z nazwiskiem który ma podbudować wartość drewnianego Pudziana... Szopka a nie fight...
no wszystko super tylko szkoda że wrzuciłeś tutaj highlight z przed paru dobrych lat, teraz Bob Sapp to cień zawodnika, na ostatnie 12 walk 10 przegrał a jego ulubiony sposób to dać się obalić i odklepać... ten na ksw to trochę inny Sapp niż z filmiku
kurwa ludzie i wy naprawde myslicie ze sapp cos pokaze w walce z pudzianem? polecam obejrzec ostatnia jego walke z thompsonem(tak tym co mu pudzian w 2 walkach nie umial najebac) teraz sapp to drugi najman ktory nawet nie przygotowuje sie do walk, zbiera oklep a jak przeciwnik go nie chce oklepac to "łamie sobie piszczel" i tak czy tak jest po walce,
W filmiku powyżej ma samych przeciwników "jednostrzałowych" (zaraz naskoczy na mnie banda sadoli ale to nic). Chodzi mi o to, że sami wagi piórkowej, a Pudzian jest trochę większy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów