📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Pudzian jebnie go lou kingiem!
*sypki drift po blacie*
Na wiekszości filmików koleś walczy z ludzikami o głowę niższymi i o połowę węższymi w barach (o bicach nie wspomne) - komuś coś się popierdoliło z cyferkami i wstawił kolesia z wagą 185 kilo do kategorii 85 kilo? Mając aż tak wyrażną przewagę masy nie jest trudno podejść do kolesia i zapuścić mu parę sierpaków. Ale biorac pod uwagę technikę a nie jedynie stosunek masy i mięśni nie jest już jakimś dominatorem - mimo imponującej postury ma kilkanaście walk przegranych, więc jednak sprawdza się stara zasada że nawet najwiekszy tytan przegrywa jak ktoś umie dobrze obracać nóżkami w parterze!
Robi furrorę u Japońców? Z tego co widziałem to mu się nie dziwię. Mając taki doping i oglądalność też bym walczył tylko dla Japońców
Jedną z walk przegrał bo złamała mu się kość policzkowa pod wpływem ciosu.
Pudzianowski vs Sapp? Sapp.
Walczy z samymi niższymi o głowę i węższymi w barach? Uwierz, że jest niewielu jego rozmiarów i z kondycją.
Robi furrorę u Japońców? Z tego co widziałem to mu się nie dziwię. Mając taki doping i oglądalność też bym walczył tylko dla Japońców
Jedną z walk przegrał bo złamała mu się kość policzkowa pod wpływem ciosu.
Pudzianowski vs Sapp? Sapp.
Pudzian - kafar
Bob Sap - kafara
Co to kurwa będzie za fight?
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Bob Sap - kafara
Co to kurwa będzie za fight?
Przeciętnie tyle starcza mu sił do ataku w każdej walce.
Taki klasyk:
Swoją drogą to lubie gościa. Zabawny jest. Nie jest jakimś kolejnym pierdolonym napinaczem który obiecuje że zapierdoli przeciwnika a potem zgwałci jego matkę, tylko robi sobie jaja. Przeciwnik w sam raz dla Pudziana. Showman bez techniki, ale za to duży. Pudzian pewnie dostanie wpierdol.
Swoją drogą to lubie gościa. Zabawny jest. Nie jest jakimś kolejnym pierdolonym napinaczem który obiecuje że zapierdoli przeciwnika a potem zgwałci jego matkę, tylko robi sobie jaja. Przeciwnik w sam raz dla Pudziana. Showman bez techniki, ale za to duży. Pudzian pewnie dostanie wpierdol.
sapp dostaje ostatnio od kogo popadnie , bodajże 7 z 10 ostatnich pojedynków przegrał , nabija jedynie swoim nazwiskiem kasę , od połowy kwietnia do połowy maja ma stoczyć 3 walki w tym jedną z pudzianem ;p
Dla niewiedzących,Bob mieszka teraz w Japonii,głównym jego zajęciem jest gra w reklamach i pokazowe walki ze słabymi chłopaczkami,ten człowiek nie ma już siły,Pudzian rozjebie go na dystans,wystarczy poczekać aż Bob się namacha w pierwszej rundzie i koniec,zacznie bić w tył głowy,potem się położy lub ucieknie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów