📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
można powiedzieć , że to taki troszke większy najman
Pudzian wygra bo jak nie to kasuje konto na sadolu
Bob Sapp dostanie wpierdol i tyle.
Czy im Kurwa Mariusza nie szkoda ?? Fajny chłopak kulki se dźwigał kiedyś a teraz mu się napierdalać na stare lata zachciało a jak dobrze pójdzie to może relacje z walki na Sadistic/hard zobaczymy ! > To by lachenik xD
Bob Saap wygrywał tak na dobra sprawę z zawodnikami, którzy za dużo nie osiągnęli .
A Ci co ogarniają temat MMA czy np K1 powinni pamiętać walke Saapa z Mirko CROCOP Filipovicem !! Middle kick + lewy sierp Mirko i bestia leży z pękniętą czaszką... A CROCOP był dużo mniejszy i lżejszy niż Bobek. Dla mnie ten koleś jest od robienia show, nic poza tym....
A Ci co ogarniają temat MMA czy np K1 powinni pamiętać walke Saapa z Mirko CROCOP Filipovicem !! Middle kick + lewy sierp Mirko i bestia leży z pękniętą czaszką... A CROCOP był dużo mniejszy i lżejszy niż Bobek. Dla mnie ten koleś jest od robienia show, nic poza tym....
sapp po pierwszej rundzie rusza się jak pudzian podczas pierwszej walki, chociaż te pseudouderzenia ma dosyć ciężkie
ale gimbaza zobaczy dużego czarnucha, który pokonuje jakiś klaunów, uderzenia w przyspieszonym tempie i jest podjarka
ale gimbaza zobaczy dużego czarnucha, który pokonuje jakiś klaunów, uderzenia w przyspieszonym tempie i jest podjarka
Master of disaster chyba wszystko wyjaśnił. Chciałem jeszcze dodać, że Bob Sapp to nasterydowane gówno bez żadnych umiejętności i kondycji. Może wygrać jedynie w pierwszej rundzie jeżeli fartem trafi Mariusza.
[*] Mariusz Pudzianowski [*]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów