Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale jak tylko widzę Twoją wstawkę to złącza mi się AUTOSCROLLing.
Twoje niedojebanie mózgowe jest takie wymuszane, obślizgłe i na litość.
Skończ Waś...
@Fantastico może i te Twoje tytuły robią furorę. Wśród małolatów - to na pewno.
Ale jak tylko widzę Twoją wstawkę to złącza mi się AUTOSCROLLing.
Twoje niedojebanie mózgowe jest takie wymuszane, obślizgłe i na litość.
Skończ Waś...
Ale wy macie ból dupy o te opisy fantastico, jakby kurwa przeczytanie linijki tekstu byłoby jakimkolwiek wysiłkiem. Ja rozumiem że to zupełna abstrakcja w porównaniu z czytankami w gimnazjum ale no kurwa... Bez przesady. Jak dla mnie może nawet pisać od tyłu i do góry nogami, wyjebane, wrzuca jako jeden z nielicznych materiały które powinny tu trafić, a nie jakieś kwejkowe gówna. Rzygam już jak widzę to narzekanie. Czas na zmianę, tak jest, ale tego chorego narzekania, bo to jest kurwa tak polaczkowo-cebulowe że aż mi oczy łzawią.. Nikt nic nie robi ale kurwa ma być tak jak ja chce bo tak i chuj.
Ale wy macie ból dupy o te opisy fantastico, jakby kurwa przeczytanie linijki tekstu byłoby jakimkolwiek wysiłkiem. Ja rozumiem że to zupełna abstrakcja w porównaniu z czytankami w gimnazjum ale no kurwa... Bez przesady. Jak dla mnie może nawet pisać od tyłu i do góry nogami, wyjebane, wrzuca jako jeden z nielicznych materiały które powinny tu trafić, a nie jakieś kwejkowe gówna. Rzygam już jak widzę to narzekanie. Czas na zmianę, tak jest, ale tego chorego narzekania, bo to jest kurwa tak polaczkowo-cebulowe że aż mi oczy łzawią.. Nikt nic nie robi ale kurwa ma być tak jak ja chce bo tak i chuj.
Tylko się nie posraj. Mówię co myśle i mam w pizdzie twój ból dupy i co ty lubisz. Lubie czytać i stwierdzam, że te opisy mogą już męczyć. Nie kwestionuje jego zasługi dla portalu wiec wracaj do gimnazjum i podszkol czytanie ze zrozumieniem. A za zwrot polaczkowo i cebulowe naleza ci sie kopy w pysk.
PS. nic tak nie irytuje jak ktos kto chce błysnąć i pierdoli kocopoły o wszystkim nie koniecznie zwiazanym z danym tematem. Masz to piwo i sie ciesz bo chyba o to ci lata...
Tylko się nie posraj. Mówię co myśle i mam w pizdzie twój ból dupy i co ty lubisz. Lubie czytać i stwierdzam, że te opisy mogą już męczyć. Nie kwestionuje jego zasługi dla portalu wiec wracaj do gimnazjum i podszkol czytanie ze zrozumieniem. A za zwrot polaczkowo i cebulowe naleza ci sie kopy w pysk.
PS. nic tak nie irytuje jak ktos kto chce błysnąć i pierdoli kocopoły o wszystkim nie koniecznie zwiazanym z danym tematem. Masz to piwo i sie ciesz bo chyba o to ci lata...
Rozpisałem się i wyjebało mi komentarz, nie chce mi się drugi raz tego samego pisać, więc w skrócie: Dobrze, że lubisz czytać, funfact: nie musisz być w czymś dobry żeby coś lubić, ale zachęcam do rozwijania pasji czytaniem opisów na sadolu, (komentarzy nie radzę bo coś słabo idzie), to nie był ból dupy, ból dupy jest wtedy gdy srasz o czymś pod każdym filmikiem (tak jak wy, o opisach, i tak wrzucam do jednego wora bo mi tak kurwa wygodniej ) a to mój chyba drugi komentarz. Tak wiem że ciężko się domyślić że fantastico nie zmieni swojego "stylu" bo banda debili tak chce. Tak, strasznie cebulowe takie zachowanie jest, tak, lubię walkę z wiatrakami, jebią mnie piwa i tak, nudzi mi się w pracy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów