📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
wygrali chociaz?
Przywołują szatana.
To się nazywa Haka i jest to tradycyjny taniec wojowników z Nowej Zelandii, który w obecnych czasach zawodnicy wykonują przed każdym meczem, aby wystraszyć przeciwników.
Swoją drogą robi wrażenie w chuj!
Swoją drogą robi wrażenie w chuj!
Tam wolałbym jakby zaczeli sie napierdalać bo tylko po to oglądam...
Haka jest w pytę, a rugby to sport dla prawdziwych facetów z jajami. Widać co poniektórzy wolą hejtować i masować klawiaturę swoimi otłuszczonymi "sausage fingers", z krzywym kręgosłupem i pryszczami na pysku, zamiast docenić ile serca i wysiłku ci ludzie wkładają w swoje hobby.
Syn_Milionera napisał/a:
Na miejscu żółtych nie wytrzymałbym ze śmiechu.
PS: Sport jest dla goi i plebsu.
Nikt cie nie wybierał na WFie co? Musiałeś być niezłą cipą
@OjciecSyna, uszczególniam. Uprawianie sportu jest jak najbardziej w porządku. Interesowanie się sportem jest jest dla goi i plebsu.
Syn_Milionera napisał/a:
@OjciecSyna, uszczególniam. Uprawianie sportu jest jak najbardziej w porządku. Interesowanie się sportem jest jest dla goi i plebsu.
Jąkasz się. Czyżbyś obsrał gacie bo wychodzi na to, że jesteś pizdeczką interesującą się wyłącznie mangą i anime, a piękno sportowej rywalizacji jest Ci obce lub przywołuje koszmary smutnego dzieciństwa?
banda zjebów
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
mówcie co chcecie ale ja miałem kurwa ciary.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów