Niekończące się pierdu pierdu
Niekończące się pierdu pierdu
Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
No i przeszło
P.S.
Admin pedał
Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
po miesiącu powinno być badanie krwi i kału, czy ma się sadola we krwi czy w dupie
Sądu Najwyższego już nie ma. Poza tym, aparatczycy zasiadający tam obecnie będą zadowoleni z niskiego poziomu spowodowanego tutejszym napływem opłacanych prawicowych trolli, którzy zniechęcają normalnych ludzi do aktywności.
pokazałem to żonie, a ona powiedziała, że-
tak miałem trzydzieści lat temu. dziś, ledwie parę kropel wody...
- moja własna, prywatna żona kazała mi to napisać.
jak ja jej nienawidzę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów