Niekończące się pierdu pierdu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Niekończące się pierdu pierdu
przygotowuje sie do gangbang
Kurwa co za przygłupia pinda. Cieszy się jak murzyn blaszką.
Bardzo mi się podoba jej styl przyjęcia tego sosu na twarz. Jest urocza i słodka zarazem seksowna. Szarpał bym jak reksio szynkę. Auuuu
Kubuniu to ty ?
Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
Laska robi dobrze zaplanowany filmik, zachowuje się przy tym nienaturalnie, bo kto kurwa w takiej sytuacji napierdala tym gównem po sobie i mieszkaniu ? Tylko ktoś kto robi to specjalnie żeby był "fajny filmik na kwejuszka tiktokuszka". Ale co to gówno tu robi ? NIe wiem
Laska robi dobrze zaplanowany filmik, zachowuje się przy tym nienaturalnie, bo kto kurwa w takiej sytuacji napierdala tym gównem po sobie i mieszkaniu ? Tylko ktoś kto robi to specjalnie żeby był "fajny filmik na kwejuszka tiktokuszka". Ale co to gówno tu robi ? NIe wiem
Jeszcze cipa podjebała ojcu bluzę, bo się bała pobrudzić swoje ciuszki. Niech tylko tatuś wróci na chatę...
otyli żyją krócej
Jak widzę czasem takie filmiki to film Idiokracja nie jest komedią s-f
ale bym z nią scat pouprawiał , rozsmarowałem na niej jej gówno i kazał jesli , lizac wylizywac a potem zesrałbym sie jej do japy, podjarała mnie gazela
Zawulon napisał/a:
no coś ty, a ty nie nagrywasz nigdy jak sos otwierasz ? do tego wcześniej nabity sodą czy proszkiem do pieczenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów