Niekończące się pierdu pierdu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Niekończące się pierdu pierdu
maksymilian45 napisał/a:
Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
Wystarczy gryz kaszanki mojej roboty jako test aktywacji konta. PDK
maksymilian45 napisał/a:
Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
A jak ten test ma wygladać? Każdy nowy user będzie ci wsadzał chuja w dupę i po głebokości ocenisz czy jest sadolem? Jak ci nasra do gęby to zostaje adminem bo kozak sadol z niego? Jak ty jesteś sadol bo nie raz pewnie miałes coś w dupce wiec nie zapiśniesz z bólu, ja kto zrobisz usuwają ci konto bo nie jesteś sadol
Nic byś nie zrobił, ogierze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów