📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skoro ją kręcą małpy, to nawet nie wyobrażam sobie ilu czarnym pałkę zrobiła.
Ciekawe co by zrobiła jakby ją tak na golasa wrzucić na ten wybieg...
benykuleczka84 napisał/a:
Ciekawe co by zrobiła jakby ją tak na golasa wrzucić na ten wybieg...
Nie wiem ale jakby ktoś nagrał to chciałby zobaczyć.
Ja pierdolę. Młody szympans jest czymś zafascynowany. Chuj wie czym, kolorem ciuchów? Może mu wcześniej przed szybą machała bananem. A tu już ideologie są dorabiane.
Dupka może i fajna ale to ta z tych, co lubią jak kręcisz filmy gdy robi loda. A później oburzona, że ktoś to widział. Pstrykać różowymi stringami przez szybę do "małpy", wystawiać jej dupę. A idź pan w chuj.
Dupka może i fajna ale to ta z tych, co lubią jak kręcisz filmy gdy robi loda. A później oburzona, że ktoś to widział. Pstrykać różowymi stringami przez szybę do "małpy", wystawiać jej dupę. A idź pan w chuj.
A chuj tam niech se małpa popatrzy, szkoda tych zwierzat które sa w zamknięciu
pewnie juz erasmusa ma zabookowanego
crankshaft, nie wiem czego was tam teraz w gimnazjum uczą na biologii ale to jest orangutan, przypadki w których orangutan spółkował z kobitami jest wyjątkowo dużo opisanych gustują w szczególności w rudych podobno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów