Dobra, nie zaśmiecaj forum głupcze
Czyli co tylko grzyba przyjmujesz? Ile potrzeba by sie skurwić?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Czyli co tylko grzyba przyjmujesz? Ile potrzeba by sie skurwić?
Idź posprzątać w kuchni, bo mama się wkurwi i cie z domu wyjebie, dzieciaku
Idź posprzątać w kuchni, bo mama się wkurwi i cie z domu wyjebie
Zabawny jesteś ateisto na garnuszku mamusi. a teraz zmów paciorek bo ci dupy nie da.
Ale OK to wszystko w ramacj umowu LOL.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Zabawny jesteś ateisto na garnuszku mamusi. a teraz zmów paciorek bo ci dupy nie da.
Ale OK to wszystko w ramacj umowu LOL.
Haha, czemu wyciąłeś z mojego cytatu "dzieciaku"? XD Czyżby za bardzo zabolało?
Haha, czemu wyciąłeś z mojego cytatu "dzieciaku"? XD Czyżby za bardzo zabolało?
Daje ci dupy bez paciorka? Też musisz się płaszczyć przed nieistniejącym bytem by zamoczyć?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Daje ci dupy bez paciorka? Też musisz się płaszczyć przed nieistniejącym bytem by zamoczyć?
Ojj, chyba zabolało Mi przynajmniej ktoś daje dupy, dzieciaku a u ciebie to wciąż sfera mokrych marzeń ;P
Ojj, chyba zabolało Mi przynajmniej ktoś daje dupy, dzieciaku a u ciebie to wciąż sfera mokrych marzeń ;P
Dajesz dupy to ty płaszcząc się przed szamanem.LOL
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.chuj Ci do tego w co kto wierzy. Ja nie wierzę w bóstwa i inne niewidzialne stwory. Ale wierzę w cyferki. Tak cyferki te na koncie.
Niech se dziadki wierzą w boga, jezusa cudotwórcę, niepokalane poczęcia itp. Jeśli mi to nie przeszkadza w codziennym życiu to niech sobie chodzą do tych naciągaczy zwanymi księżmi. Ich wola, ich kasa i chuj Ci do tego.
problem zaczyna się wtedy kiedy któryś z tych idiotów kierując się swoją debilną wiarą odmawia np transfuzji krwi i skazuje swoje 8 letnie dziecko na śmierć w imię boga, kiedy mamy wojny religijne na świecie gdzie ludzie napierdalają się o to który bóg jest prawdziwy, a który oszukany.
Csię że emanujesz tak dużą tolerancją dla bajek i zabobonów, ale nie licz na to samo ze strony wierzących w debilizmy "ludzi".
Zby każdego kto nie zgadza się z ich chorymi przekonaniami, oni chcą żebyś wieżył w te same kretynizmy co oni zlbo zdechł.
Przykład? proszę bardzo - Świadkowie jechowy, nachodzą, namawiają, mają swoje przed oczami i chcą żebyś tak jak oni założył różowe okulary, jaka to sprawa osobista w tym momencie skoro przychodzą mi do domu i pierdolą z dumą w co wierzą w przekonaniu o swojej wyższości ??
Trzeba to ścierwo bezwzględnie tępić, ucinać rozmowy i uświadamiać ich że to co głoszą, mówią, myślą na temat boga to kłamstwo.
tyle w temacie wiary, jeśli komuś zniszczyłem światopogląd to kurwa bardzo mi miło .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów