Jak można wierzyć w boga?
chuj Ci do tego w co kto wierzy. Ja nie wierzę w bóstwa i inne niewidzialne stwory. Ale wierzę w cyferki. Tak cyferki te na koncie.
Niech se dziadki wierzą w boga, jezusa cudotwórcę, niepokalane poczęcia itp. Jeśli mi to nie przeszkadza w codziennym życiu to niech sobie chodzą do tych naciągaczy zwanymi księżmi. Ich wola, ich kasa i chuj Ci do tego.
Zdefiniuj mi Boga to ci powiem, czy można w niego wierzyć, bo jeżeli ktoś pod hasłem bóg widzi starca na stronie w niebie to ok mogę się zgodzić.
ch*j Ci do tego w co kto wierzy. Ja nie wierzę w bóstwa i inne niewidzialne stwory. Ale wierzę w cyferki. Tak cyferki te na koncie.
Niech se dziadki wierzą w boga, jezusa cudotwórcę, niepokalane poczęcia itp. Jeśli mi to nie przeszkadza w codziennym życiu to niech sobie chodzą do tych naciągaczy zwanymi księżmi. Ich wola, ich kasa i ch*j Ci do tego.
Nie zesraj sie
Tak drze ryja "boga nie ma", a jak przychodzi co do czego to leci do wikarego i prosi jak skończona świnia o slub.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jak można wierzyć w boga?
To jakieś retoryczne zapytanie? lub źle postawione
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
chuj Ci do tego w co kto wierzy. Ja nie wierzę w bóstwa i inne niewidzialne stwory. Ale wierzę w cyferki. Tak cyferki te na koncie.
Niech se dziadki wierzą w boga, jezusa cudotwórcę, niepokalane poczęcia itp. Jeśli mi to nie przeszkadza w codziennym życiu to niech sobie chodzą do tych naciągaczy zwanymi księżmi. Ich wola, ich kasa i chuj Ci do tego.
Nie do końca. Dopóki jestem dymany wbrew swojej woli na kasę (między innymi z moich podatków) przez czarnych pasożytów, nie jest mi to obojętne.
Wierzą w Boga bo łatwiej uwierzyć w bajki z nieba niż pojąć mechanikę kwantową. Ci którzy wierzą w tego boga prostych rzeczy nie potrafią pojąć. Prawda jest taka że ludzie to debile a niektórzy wiedzą o tym i korzystają z debilizmu ludzi. Od wieków to trwa i będzie trwało. Myślisz że w Indiach wiedzą jaki jest wzór na koło? U nich koło wyczarował Bóg.
Jebać to w kto w co wierzy ja wieże w śmierć bo ją widziałem i w to że każdy umrze......
W tvp są lekcje języka ojczystego,skorzystaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów