📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O goshi?
sadistic.pl/t/510034 gdzieś już o tym było
I tacy właśnie nas "wyzwalali" podczas II wś. Ci na wideo, to potomkowie upośledzonej dziczy, która niegdyś na naszych ziemiach kradła, gwałciła i zabijała wszystko co się rusza. Ha tfu!
Jeden drugim przybił wystającą deskę w podłodze
silwerbalk napisał/a:
Przeciesz ten blondyn to wygląda jak neandertal kurwa.... Przeciesz oni nawet mowy nie ogarniają tylko pochukują na siebie jak jakieś kurwa ludy pierwotne
To tamtejsza GWIAZDA INSTAGRAMOWA -oleg_mongol_rezerv
ostatnio stoczył walkę z ROSYJSKIM POPPEYEM -kirilltereshin96
Ja jebe, to własnie w takich dziuplach takie ludki się dźgają nożami. Te mieszkanie to może jest to samo co z tą starą kacapką co przecięła nagrywającemu kacapowi tętnicę udową.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów