📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Prawdę mówiąc, niczym się nie różnią od pijanych angoli, czy polaczków. Więc wasze pisowskie odzywki to można o kant dupy potłuc.
silwerbalk napisał/a:
Przeciesz ten blondyn to wygląda jak neandertal k***a.... Przeciesz oni nawet mowy nie ogarniają tylko pochukują na siebie jak jakieś k***a ludy pierwotne
Ty znawco "przeciesz" ???
ZgRyZ napisał/a:
Pijani anglicy mają skrajne inne zachowania, ich dodatkowa energia idzie w klimaty homo typu ("haha ale smieszne johnny wlasnie ci obciagam jak spisz haha"), w Polsce i Rosji zdrowo jest sie po pijanemu ponapierdalac - tak jak tutaj.Prawdę mówiąc, niczym się nie różnią od pijanych angoli, czy polaczków. Więc wasze pisowskie odzywki to można o kant dupy potłuc.
Pozytywne nagranie, ja tez jak sie najebie to z ziomkami sie napierdalamy na pol serio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów