📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sarkos napisał/a:
@up "przeczkolu" i "ciągła"? Jesteś pewien, że minęło 17 lat, a nie 7?
mój błąd ,,przedszkole''
myślę że najlepszą karą dla tej kurwy było by oddać ją tatusiom dzieci na pare godzin ....
jeden komentarz powinien wystarczyć za wszystkie : Rosja...
mnie raz szmata pociągnęła za ucho.... naplułem jej go herbaty potem
Nie srajcie żarem, potem dostaniecie wpierdol od dziecka wychowanego bezstresowo.
Fjnie. Miałem praktyki w przedszkolu, ale jakoś ludzie byli normalni, a nie pojebani. Nawet dzieci były spokojne, a nie rozwrzeszczane jak te bachory w sklepach...
0:32-0:36 combo
Takie dzieci powinny jej się trafić do opieki, jeśli wiecie o czym mowa.
Kurwa. Najpierw wszyscy pierdolą, że bezstresowe wychowanie jest i dlatego te dzieciaki w gimnazjach takie zjebane, wspominają, że za ich czasów to dostali pare razy w łeb i byli spokojni. A jak wreszcie ktoś próbują przywrócic dawny ład to już wielkie oburzenie. Jak gówniarze faktycznie dokuczały to postąpiła bardzo słusznie.
Cytat:
Aż dziwne, że nikt nie pyta o "nutę" w tle
A tak się starałem
Trza było dać dubstepe, by pytali.
Louve napisał/a:
Niebardzo lubię dzieci, ale tej głupiej kurwie, to ujebałabym te pokraczne rączki i wsadziła jej w dupę, a potem wrzuciła ją całą do gara z wrzącym olejem.
Słuchaj gimbusie jak chodziłem do przedszkola to było na porządku dziennym, wiec my nauczyliśmy się trzymać miedzy sobą. Ponieważ nikt nie trzymał z katem tylko z kumplem i dlatego my się nie prujemy na psach tak jak wy .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów