📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
też bym nie umiał ujebać przy gówniarzach .
Niebardzo lubię dzieci, ale tej głupiej kurwie, to ujebałabym te pokraczne rączki i wsadziła jej w dupę, a potem wrzuciła ją całą do gara z wrzącym olejem.
niekiedy w Polskich przedszkolach gorsze hardkory się dzieją
ale wszystko jest zamiecione pod dywan, bo przecie skandal by był, teafen by przyjechał i Uwaga i wstyd na całą okolicę gotowy.
ale wszystko jest zamiecione pod dywan, bo przecie skandal by był, teafen by przyjechał i Uwaga i wstyd na całą okolicę gotowy.
W każdej szkole i przedszkolu powinna być zainstalowana kamerka internetowa co by rodzice mogli oglądać poczynania tych bezmózgich nauczycieli którym ciągle jest mało kasy
Nie dość ze płaci się na tych imbecyli to jeszcze bija Twoje dziecko
Nie dość ze płaci się na tych imbecyli to jeszcze bija Twoje dziecko
U mnie w przeczkolu też była taka sadystka mieliśmy z nią zastępstwo i inni koledzy nie protestowali jak ich ciągła za uszy albo włosy a jak do mnie podleciała to poleciały ku..y szm..y itp później rzucałem krzesłami i ławkami minęło od tego czasu 17 lat i do dzisiaj mnie pamiętają w przeczkolu jak kiedyś brata odbierałem i mnie moja wychowawczyni zobaczyła to krzyknęła Jezus Maria hehe
@Mijagiwrc
Tak, a puźnie obudziłeś się z ręką w nocniku i akademią pana kleksa w majtkach. Ja znam takich jak ty. W necie kozak, a na ulicy by cie napierdolił mój 16-letni brat.
Tak, a puźnie obudziłeś się z ręką w nocniku i akademią pana kleksa w majtkach. Ja znam takich jak ty. W necie kozak, a na ulicy by cie napierdolił mój 16-letni brat.
@up "przeczkolu" i "ciągła"? Jesteś pewien, że minęło 17 lat, a nie 7?
Mijagiwrc napisał/a:
U mnie w przeczkolu też była taka sadystka mieliśmy z nią zastępstwo i inni koledzy nie protestowali jak ich ciągła za uszy albo włosy a jak do mnie podleciała to poleciały ku..y szm..y itp później rzucałem krzesłami i ławkami minęło od tego czasu 17 lat i do dzisiaj mnie pamiętają w przeczkolu jak kiedyś brata odbierałem i mnie moja wychowawczyni zobaczyła to krzyknęła Jezus Maria hehe
Ale edukację to chyba tam skończyłeś. Przynajmniej jeśli chodzi o pisanie w ojczystym języku.
Jestem pewien że jak to nagranie widzieli rodzice poszkodowanych dzieci to ta przedszkolanka nieźle wyłapała, przynajmniej powinna nieźle wyłapać i mało ważne w takiej sytuacji że to kobieta.
jednak po coś ta kamera była tam zainstalowana bez wiedzy przedszkolanek ? bo tak z samej góry z widokiem na większość pomieszczenia raczej, więc to sądzę że zbieranie dowodów było
Spokojnie, później dzieciaki odreagują np. w policji albo straży miejskiej.
Ok ma w dupie czy giną zwierzęta ludzie itp ale kurwa znęcać się nad dzieciakami. A jak by tam wasza siostra albo brat siedział.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów