📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jeden walnął pawia, drugi wypierdolił orła. Pewnie jeszcze pili na sępa!
Pewnie po tyskim
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Aż iskry poszły.
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
Podczas najwyższego stadium najebania, kiedy myślisz, że następny kielich przyniesie zgon, zapalony papieros może być prawdziwym gwoździem do trumny. Człowiek to wie, a mimo to i tak popełnia ten błąd raz na czas
Ruską wóde leją w tych klubach, jeżeli nie poprosisz innej i nie dopilnujesz wzrokiem ze ją wlewają do szklanki.
Jak się kurwa nie umie pić to się nie pije,tylko szkoda alko a tego gościa wychłostać
Ale team!
dobrze że w te bełty nie wpadł ryjem
Nie wiem jak można się tak zapierdolić. Czasem zdarza mi się przesadzić z wódką ale z automatu załącza mi się wtedy naprowadzanie do domu/miejsca noclegu i ewentualnie puszczam bełta w kiblu przed spaniem.
PanAndrzej666 napisał/a:
dobrze że w te bełty nie wpadł ryjem
Jakie, kurwa, dobrze? Lepiej by się oglądało
Ale bania , też tak lubie się nakurwić od czasu do czasu . Kto zresztą nie lubi ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów