📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
bal sie w gowno wjechac i tyle
nie chciał sobie pobrudzić opon ..jak byś widział gówno przed sobą to też byś je ominął i przeszedł obok
Halman napisał/a:
Przejaw obrzydzenia czy szacunku dla lgbt...
Szacunek dla pracowników serwisu wulkanizacyjnego. To oni tych opon później będą dotykać...
piterpiotrek napisał/a:
nie chciał sobie pobrudzić opon ..jak byś widział gówno przed sobą to też byś je ominął i przeszedł obok
pokrywa się to z głębszą ideą tęczy lgbt; jak się zmiesza wszystkie te kolory to wyjdzie kolor sraki...
Prędzej przejaw bycia infantylnym debilem.
CharlesMrudock napisał/a:
Prędzej przejaw bycia infantylnym debilem.
Infantylne to jest malowanie wszystkiego w kolory LGBT. Dupę niech sobie pomalują w swoje barwy, a nie miejsca publiczne.
Hal.. Po chuj to wrzuciłeś.. Byle nabić licznik.. Ha tfu.. Wstyd.
toldi2007 napisał/a:
Infantylne to jest malowanie wszystkiego w kolory LGBT. Dupę niech sobie pomalują w swoje barwy, a nie miejsca publiczne.
to są "kolory LGBT"?
Raczej przejaw strachu przed spedaleniem. Bo niektórzy autentycznie wierzą, że pedałem zostaje się w wyniku homopropagandy.
To raczej wyraz zrozumienia. Normalny człowiek najechałby. Te barwy nadają się tylko najeżdżania i deptania, więc to dobre miejsce. Nadto tym kolorem powinien być obowiązkowo barwiony papier toaletowy, szamba, studzienki kanalizacji sanitarnej oraz wysypiska odpadów.
ps
to autentyczne foto
link: epoznan.pl/news-news-129693-teczowe_brygady_rozlozyly_teczowy_papier_t...
ps
to autentyczne foto
link: epoznan.pl/news-news-129693-teczowe_brygady_rozlozyly_teczowy_papier_t...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów