18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Przejazd drogowo-kolejowy
RutQ • 2018-08-12, 19:37
No bo co się może wydarzyć na takim przejeździe? Ja tu 30 lat tak jeżdżę i nigdy nic...

Tfuj czeźwy miszcz.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-08-12, 22:35 10
Z tego co pamiętam, to ten cwel, swoją głupotą, ZAMORDOWAŁ maszynistę. Tępa, spasła świnia!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Insaner 2018-08-12, 22:37 22
OpenStreetMaps napisał/a:

Jak to jest że za każdym razem gdy jest przejazd zamknięty to czeka się kilka długich minut do zamknięcia do przejazdu pociągu. A ten szczęśliwiec już po około 10 sekundach od zamknięcia mógł podziwiać ze swej kabiny bok przejeżdżającego pociągu. Też tak macie że zawsze na jebany pociąg też tak długo czekacie ?

Bo to film z Czech - było o tym głośno w mediach. Kierowcą ciężarówki był idiota POLAK, który stwierdził że jeśli rogatki zamknęły mu się przed nosem to "nie wolno mu było przez nie przejechać". W wyniku zderzenia z czeskim Pendolino zginęły jeśli dobrze pamiętam 3 osoby z pociągu, kilkanaście zostało rannych.
Kretyn w ciężarówce niestety przeżył i jeszcze miał czelność mówić, że to nie jego wina.
Za to co zrobił powinien bez żadnego procesu dostać dożywocie.
Zgłoś
M................i 2018-08-12, 23:27 1
jesli siedzi w czeskim wiezieniu to ma wesolo
z tego co pamietam przewozil stalowe blachy ktore wbily sie w pociag, jeden maszynista stracil nogi, jakos tak
Zgłoś
a2711817 2018-08-12, 23:32 9
burn1878 napisał/a:

No kurwa, pierwsza reakcja myślącego człowieka to depnąć w gaz i spierdalać, chuj ze szlabanem. A typ wychodzi zdziwiony, co to się stanęło. Żeby to jeszcze baba była, to bym się tak nie zdziwił

A wiecie, że jak tak robicie to nawet nie połamiecie rogatki? One mają zabezpieczenie, przy wjechaniu pęka tylko jakaś śrubka i otwierają się jak wrota do stodoły.
I nawet pomimo tego zdarzają się kierowcy, którzy wolą zginąć i niewinnych ludzi pozabijać niż uszkodzić tyczkę...
Zgłoś
CzarnyAdolf 2018-08-12, 23:41 1
Wazne, ze szlaban nieuszkodzony. Piwo dla tego pana
Zgłoś
Tryper 2018-08-13, 1:08 4
@mrokusw

widać, jaki zawód piastujesz nieudana skrobanko

Zawsze stoi.
Zgłoś
mrokussw 2018-08-13, 6:37 1
chujec napisał/a:

@mrokusw

widać, jaki zawód piastujesz nieudana skrobanko

Mylisz sie, pracuje ukurat jako spedytor i naszczescie nie w polce wiec wiem jak praca kierowcow jest wazna, w cebulandi kierowca za chuja niechcialbym byc bo jad wylewa sie wam z dup ze ktos moze miec lepiej od was, oby wam kierowcy zastrajkowali i wtedy zobaczycie o czym pisze, ale za duzo niema co wymagac jak 85% ludzi tutaj to 12 latkowie ktorzy mysla ze towar w sklepie dowoza bociany, a zbrojenia na budowe zrzucaja z samolotu
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-08-13, 8:39
tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czechy-wiezienie-dla-polskiego-kierowc...
Zgłoś
DoubleBorger 2018-08-13, 8:42
O szlaban mi zamkli, poczekam, ktoś napewno mi otworzy.

Haloooo jest tu kto? Podjadę pod szlaban, jak nie otworzą to jebnę 45
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-08-13, 11:21 11
mrokussw napisał/a:

Mylisz sie, pracuje ukurat jako spedytor i naszczescie nie w polce wiec wiem jak praca kierowcow jest wazna, w cebulandi kierowca za chuja niechcialbym byc bo jad wylewa sie wam z dup ze ktos moze miec lepiej od was, oby wam kierowcy zastrajkowali i wtedy zobaczycie o czym pisze, ale za duzo niema co wymagac jak 85% ludzi tutaj to 12 latkowie ktorzy mysla ze towar w sklepie dowoza bociany, a zbrojenia na budowe zrzucaja z samolotu

Widzę, że jesteś poważnie upośledzony. Nikt nie twierdzi, że kierowcy ciężarówek nie są potrzebni, bo są i to bardzo. Stwierdzenie padło, że są bandą idiotów. Bo są. Widzę, że spedytorzy niewiele się od nich różnią.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
weed1 2018-08-13, 12:24
a ja mysle ze gosciu byl juz w etapie zasypiania i myslal ze jest przed przejazdem a nie na
Zgłoś
waloos 2018-08-13, 16:23
@Mottomi to była inna akcja. Gość też z Polski, wjechał na przejazd, ale tam spód naczepy (taka podobna jak wożą ścięte drzewa czy rury, bez plandeki) wbił się w pociąg i obciął nogi maszyniście.
Zgłoś
glesner1910 2018-08-13, 16:33
Kurwa czemu nigdy w jednym z tych tirów nie ma kilkudziesięciu butli z gazem? Ale by rozjebało :o

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
mucha86 2018-08-13, 19:19
@OpenStreetMaps
bo na filmie jest samoczynna sygnalizacja przejazdowa, znaczy gdy pociąg zbliża się do przejazdu to uruchamia taki dynks który zamyka rogatki. stoisz ponieważ jest to ręcznie zamykany przejazd przez dróżnika.
Zgłoś
Rydzu92 2018-08-13, 20:17
Ja się tak z ciekawości zapytam. Gdzie do chuja wafla jest moderacja? Toć to tak stare, że dla uploadera należy się złota łopata archeologa. Przecież to jest akcja z Polskim kierowcą - miejsce akcji Czechy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów