📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moment jak po wszystkim wychodzi zdziwiony z kabiny mistrzostwo!
No kurwa, pierwsza reakcja myślącego człowieka to depnąć w gaz i spierdalać, chuj ze szlabanem. A typ wychodzi zdziwiony, co to się stanęło. Żeby to jeszcze baba była, to bym się tak nie zdziwił
Tej kurwie prawko zabrać dożywotnio. Zamiast staranować zapory... debil i huj. Szkoda, że przeżył.
Jak to jest że za każdym razem gdy jest przejazd zamknięty to czeka się kilka długich minut do zamknięcia do przejazdu pociągu. A ten szczęśliwiec już po około 10 sekundach od zamknięcia mógł podziwiać ze swej kabiny bok przejeżdżającego pociągu. Też tak macie że zawsze na jebany pociąg też tak długo czekacie ?
Zderzenia z pędzącym pociągiem, czy z ledwo trzymającym się szlabanem, no wielki, wielki kurwa dylemat
Powiedzcie mi czy w tej sytuacji jakbym rozjebał szlabany to wygrałbym w sadzie sprawe o nieprzyjeciu mandatu? Bo raczej wszystko wychodzi na to , ze tam....
@up
Uja byś wygrał.... facio wjechał na czerwonym świetle na przejazd , a powinien stać jak bozia przykazała przed i czekać aż opadną szlabany. U mnie przy przejeździe na takich Januszy czekają sokiści i od razu wpierdzielają mandaty.Bo wszyscy startują jak podnosi się szlaban, a światło dalej czerwone.
Uja byś wygrał.... facio wjechał na czerwonym świetle na przejazd , a powinien stać jak bozia przykazała przed i czekać aż opadną szlabany. U mnie przy przejeździe na takich Januszy czekają sokiści i od razu wpierdzielają mandaty.Bo wszyscy startują jak podnosi się szlaban, a światło dalej czerwone.
djted napisał/a:
Powiedzcie mi czy w tej sytuacji jakbym rozjebał szlabany to wygrałbym w sadzie sprawe o nieprzyjeciu mandatu? Bo raczej wszystko wychodzi na to , ze tam....
słuchaj - tu jest też kwestia sygnalizatora nadającego sygnał czerwony - na filmie go nie widać. Pytanie pozostaje, czy ten sygnał był w ogóle nadawany, a może kierujący się do niego nie zastosował? Kolejna rzecz - znak STOP: czy zastosował się, czy nie. Dalej - czy upewnił się, że nie nadjeżdża pociąg - bo przecież poruszający się z tą prędkością skład, nie musiał być widoczny wyjeżdżając na przykład z łuku. Za dużo jest tu niewiadomych
Ogólnie, gdybyś spełnił wszystkie powyżej wymienione warunki, a zapora niespodziewanie opadłaby Ci przed autem to taranując ją działałbyś w obronie "większego/wyższego dobra" i postąpił zgodnie z prawem. Mało tego - uszkodzenia pojazdu pokryłoby PKP.
Co za typ! Do konca życia zakaz jazdy nawet na wrotkach dla niego i najblizszych z rodziny!
15 sekund od całkowitego opuszczenia szlabanu do przejazdu pociągu. Cóż za oszczędność czasu kierowców.
Co się dziwić, gdy większość tych imbecyli w śmierdzących szczynami kokpitach TIRów, to niedomyte Janusze i drogowe chamy bez szkoły.
chujec napisał/a:
Co się dziwić, gdy większość tych imbecyli w śmierdzących szczynami kokpitach TIRów, to niedomyte Janusze i drogowe chamy bez szkoły.
Ty kurwo nawet nie wiesz co znaczy TIR huehue
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów