jazda testowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Wyzej komentujacym proponuje skonczyc pierdolic o polaczkowaniu i cebuli bo robi sie to najzwyczajniej kurwa nudne
Wiecie jak się nazywa Polak który je cebulę ?
.
.
.
.
Kanibal !
Wstyd mi jest okropnie za WAS oczywiście w dużej większości Polaków. Pieprzone z was szaraki które w życiu nic nie osiągnęły a krytykują ludzi niesamowicie uzdolnionych którzy pracowali całe życie na swój sukces. Pieprzona zazdrość! Sam jestem sportowcem zmagam się już od dwóch lat z kontuzją scięgna achillesa ale dalej chce walczyć i znowu zdobywać medale na mistrzostwach Polski. Kubica jest przykładem i wzorem do naśladowania bo w życiu jest coś takiego jak determinacja i dążenie pomimo przeszkód do wyznaczonego sobie celu okrzesanego własnym spełnieniem. Większość z WAS o tym nie wie dlatego gnijecie w tej biedzie!
Pozdrawiam tych z PASJĄ
Janek
.
.
.
.
Kanibal !
Wstyd mi jest okropnie za WAS oczywiście w dużej większości Polaków. Pieprzone z was szaraki które w życiu nic nie osiągnęły a krytykują ludzi niesamowicie uzdolnionych którzy pracowali całe życie na swój sukces. Pieprzona zazdrość! Sam jestem sportowcem zmagam się już od dwóch lat z kontuzją scięgna achillesa ale dalej chce walczyć i znowu zdobywać medale na mistrzostwach Polski. Kubica jest przykładem i wzorem do naśladowania bo w życiu jest coś takiego jak determinacja i dążenie pomimo przeszkód do wyznaczonego sobie celu okrzesanego własnym spełnieniem. Większość z WAS o tym nie wie dlatego gnijecie w tej biedzie!
Pozdrawiam tych z PASJĄ
Janek
Jeb..... Mistrzowie PROSTEJ wzywam krytykujących
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
Cebulaki mające problemy z parkowaniem (o ile maja juz czym) wypowiadają sie na temat kierowcy rajdowego ...
Kwintesencja interentu.
Kwintesencja interentu.
To tylko testowy. Chu*owo, że na 71. Polskim się rozjebał.
Jeśli mam być szczery, to nie jestem hejterem kubicy, ale jakby nie patrzeć rozpiedala się chyba najczęściej ze wszystkich kierowców w swojej klasie- wychodzi brawura i brak doświadczenia (doświadczona załoga wie gdzie może zapierdalać, a gdzie trzeba wolniej, kubica zapierdala wszędzie, a wiadomo że wtedy są dwa uda). Media się spuszczają, bo kubica to kubica tamto. Prawda jest taka, że spokojnie mógł jeździć w F1. Chciał sobie poszaleć w terenie, to poszalał i niezbyt mu sie to opłaciło. A żyć z czegoś musi, to poszedł tam gdzie są pieniądze. A cebulaki będą kupowały ramki pod tablice rejestracyjne "Powodzenia robert", "KubicaFan" itp.
Za Kubice w rajdówce zawsze piwko. Zapierdala jak zły. Fakt że czasem się rozjebie, ale jego przejazdy wyglądają 100x bardziej widowiskowo niż innych kierowców.
A tu już musze być piekarzem, żeby stwierdzić, że ten chleb jest chujowy bo przypalony?! Kurwa, ogarnijcie się. Sport to nie tylko zawodnicy ale również widzowie. mam pełne prawo komentować wyniki Kubicy, Radwańskiej czy innego małysza i to do woli. Prawda jest taka, że Kubica sie co rusz rozdupcza i tyle. Co ma do tego fakt, ze nie jestem kierowcą rajdowym i "nie umiem tak jak on"?
Kubica jeździ agresywnie. Podczas takiej jazdy jak się zrobi mały błąd można wylecieć. No ale ciężko to wiedzieć znając szybką jazdę tylko z Need For Speeda.
:mysle:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów