jazda testowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Już pomijając cebularstwo polskiego plebsu i to czy Kubica się rozj*bał, czy nie, to stwierdzam fakt. Koleś mówi po polsku, a nikt nie ma pojęcia co on pierdoli
kto mi wytłumaczy o co chodzi z drzewem po prawej stronie w 13 sekundzie?
ciekawe czy kurier z moją przesyłką tak zapierdala
frankiemk napisał/a:
Jeb..... Mistrzowie PROSTEJ wzywam krytykujących
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
Nom napewno każdy ma taki smochód jak on
prawy 6 wpierdol się w krzak ;d
FatboyFat napisał/a:
rozpiedala się chyba najczęściej ze wszystkich kierowców w swojej klasie- wychodzi brawura i brak doświadczenia (doświadczona załoga wie gdzie może zapierdalać, a gdzie trzeba wolniej,
No kurwa proste, że się rozpierdala co rusz. Każdy z gości, z którymi teraz rywalizuje rozpierdalał się 10-15 lat temu w zaciszu jakichś lokalnych rajdów. Robert wtedy walczył w kartingowych mistrzostwach świata z Hamiltonem i Rosbergiem. Jedyny problem z Kubicą jest to, że on się uczy na oczach całego świata, przed setkami kamer. Colin McRae też się ciągle rozpierdalał, a cały rajdowy świat nosił go na rękach. Jak tylko Robert nabierze trochę więcej doświadczenia to przekuje zajebiste tempo (którego mu nie brakuje) w dobre wyniki. W najnowszym wydaniu czasopisma WRC jest wywiad z Sebastianem Ogierem, w którym przyznaje, że największe zagrożenie w walce o następne mistrzostwa świata widzi w Kubicy. Także śmiało możecie sobie żartować i po nim jeździć, a on niech robi swoje. Pozdrawiam!
Ciekawe jak finalnie "wypadnie" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów