jazda testowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@up Jakbyś chciał wiedzieć, to istnieje coś takiego jak szybka przeciwsłoneczna w kasku, lub okulary
Zresztą każdy stopień kierownicy zna na pamięć i wie jak się zachować w takiej sytuacji + jeszcze nawigator.
Zresztą każdy stopień kierownicy zna na pamięć i wie jak się zachować w takiej sytuacji + jeszcze nawigator.
Możecie śmiało oglądać, bo jest coś nowego - nie wypadł z trasy
i7day napisał/a:
@up Jakbyś chciał wiedzieć, to istnieje coś takiego jak szybka przeciwsłoneczna w kasku, lub okulary
i7day napisał/a:
nawigator
A swoją drogą pierdolca bym dostał gdyby mój pilot miał taki głos.
Szacunek dla Kubicy, ale wolałbym go w F1. Formuła od tego sezonu to totalne dno. Może bym włączył gdyby tam był Robert...
podczas tego rajdu znów wyjebie go z trasy i rozjebie samochód.
jednoręki kubica nigdy nie bedzie w F1.
jednoręki kubica nigdy nie bedzie w F1.
@UP za to Ty nie będziesz nigdzie. No może w domu przed kompem pierdolił takie bzdury.
Niektóre wyżej posty to jakiś zlot cebularzy?
Nie dość, że jesteście laicy to jeszcze bije od was typowo polaczkowa nienawiści, do Polaka który robi karierę, a wy co najwyżej jesteście wstanie na kasie w biedronce złapać pochwale od zmianowej. Biedactwa, nie ma gdzie wyładować frustracji?
Nie dość, że jesteście laicy to jeszcze bije od was typowo polaczkowa nienawiści, do Polaka który robi karierę, a wy co najwyżej jesteście wstanie na kasie w biedronce złapać pochwale od zmianowej. Biedactwa, nie ma gdzie wyładować frustracji?
Nie rozjebal sie , mozecie nie ogladac .
Kubica nieźle sobie radzi, fakt do F1 nie ma wstępu już nigdy. Najlepsze, że podobne filmiki miało Hołowczyc, który to walczył dość niedawno o to że drzewa przy drodze to ogromne zagrożenie.
Gdyby tylko jechał Imprezą albo dłuższym autkiem zahaczyłby tyłem o drzewa
Gdyby tylko jechał Imprezą albo dłuższym autkiem zahaczyłby tyłem o drzewa
whaaaaaat... kubica się nie rozjebał?? co się dzieje?
Nic tylko drwić potraficie z Roberta, nie którzy zapominają, że on był kierowcą wyścigowym, nie rajdowym a i tak bardzo szybko trafił do topki najlepszych kierowców mimo swojego małego doświadczenia. Nagonka na niego w mediach trwa, ładnie ukończy rajd - media milcza, nie ukonczy - w tvn'ie ''eksperci'' proponują Robertowi wizytę psychologa bo za szybko jeździ i nie radzi sobie z psychiką. Moim zdaniem jest to najlepszy sportowiec, gdy był w F1 nie lansował się po salonach, nie filozofował, nie marudził i nie udawał żadnej gwiazki tak jak ci dzisiejsi sportowcy co zrobią wszystko aby pojawić się na pierwszych stronach gazet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów